2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر از وقتت رو میگیره

نیم ساعت ورزش،نیم الی یک ساعت یوگا،کار خونه میکنم کتاب صوتی گوش میدم..وقتی بیکارم کتاب غیرصوتی یا وبگردی..

قبل از اینکه آدما رو قضاوت کنی یادت باشه زمین گرده..یه روزم تو توی این شرایط قرار میگیری پس مراقب باش.

کار خونه فقط انجام میدید

سرصبح اماده کردن دخترم وفرستادن دخترم به مدرسه وشوهرم سرکار,بعدم خودم تا ظهر سرکارم بعدازظهرم بچه داری و خانه داری ومشق دخترم وشام پختن و....

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)

هر روز ناهار میپزم، جاروبرقی و گردگیری هر روز ،بعدش تمیزکاری های مورد نیاز خونه،شستن ظرفها روزی سه چهار بار، پاک کردن گاز و اینا کلا در روز حدود چهار ساعت وقتمو میگیره ، روزی سه ساعت با بچه هام میرم خونه مامانم ، بعدشم درس بچه ها و گوشی بازی

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده

زبان . ورزش  . 

ادمین  اینستا . گردشی  یه روز تمیزی  یخچال  ..  یه رو کابینت  

جارو یه روز  درمیون .

فریزی ( بادنجان  کبابی )..پیاز داغ 

وعده  غذایی  تازه به  تازه  

سبزی  خریدن . نون تازه  هر روز ..

.

مثلا امروز بلند شدم صبحونه حاضر کردم... 

همسرم رفته ظرفای صبحونه شستم 

جارو زدم کمد مرتب کردم 

پادکست گوش دادم 

زبان خوندم 

همسرم اومده خوراک دل درست کرده 

من و کیلو اسفناج پاک کردم 

ناهار خوردیم همسرم الان رفته منم ظرفارو شستم 

اسفناجم پختم 

الان دیگه خسته ام رو تخت افتادم یکم بخابم بعدش بیدار شم زبان بخونم بعدش شام بعدش پیش پدر و مادرم بعدش همسرم بیاد شام بخوریم بعدم بخابم 

برنامه هر روزم متفاوته 

صبح ۷ بیدار میشم تغذیه ی بچه هارو اماده میکنم

خودشون بیدار میکنم‌صبحونه میدم 

میبرمشون مدرسه

بعدش میام‌تا ۱۱ میخوابم🤣🤣🤣🤣

بعدش دوباره اماده میشم میرم دنبال بچه ها

بعدش ناهار درس میکنم 

ظرف میشورم‌ 

قبل خواب بچه ها هم همه جارو تمیز میکنم‌گرد گیری میکنم جمع و جور میکنم بعدش بچه ها میخوابونم

منم میرم‌تو گوشی تا ۱۲ شب اینا

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄