2777
2789

دوشب پیش عروسی دخترخاله شوهر بود(ماعقدیم)رفتیم عروسی و اونجا چندبار واسه اینکه حواسش بهم نبود و همش از کنارم پامیشد میرفت باهاش سنگین شدم (قبلا بارها بهش گفتم یجا میریم توجهت به من باشه)که یکی دوبار بهم ادا اشاره زد به نشونه اینکه ببخشید.اما اخر عروسی رفتم پیشش بشینم گفت پاشو بریم من خستم.بعد که رفتیم از صاحب مجلس خدافظی کنیم مادرش گفت حالا بشین یخورده میریم.بعد من بهش گفتم اومدم پیشت بشینم فرار کردی گفتی پاشو بریم الان خستگیت ریخته که تنها نشستی اینجا؟یهو بد عصبانی شد گفت من خستم اه.بعدم ازمجلس زد بیرون با عصبانیت.حالا داشتیم میومدیم یخورده نازشو کشیدم اما یه کلمه حرفم نزد باهام فقط گفت حوصله تیکه پروندناتو ندارم.عصبی بود.حالا جمعه تولدشه.میخواستم سوپرایزش کنم بهش پیام دادم فرداشب بیا خونمون اما جواب نمیده.نمیدونم چیکارکنم.از اینکه غرورمو بشکونم صدبار بهش پیام بدم متنفرم.بنظرتون چیکارکنم حالا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اوایل عقدی حق داری ولی این جرکتها باعث میشه شوهرت ازت سرد بشه ک چی وسط عروسی یا جشن حواسش ب تو ...

اخه ما بعد از سالها به هم رسیدیم.جالبه اونموقع بهم میگفت دوس دارم باهم بریم یجا عروسی.از اینکه تنها میرفتم عروسی ناراحت میشد درحد گریه.اما الان که باهاشم قدر نمیدونه.جالبه

اخه ما بعد از سالها به هم رسیدیم.جالبه اونموقع بهم میگفت دوس دارم باهم بریم یجا عروسی.از اینکه تنها ...

معز مردها مث ما نیست اون موقع دوس داشت ب دستت بیاره دلیل نمیشه تا آخر عمر بهت بچسبه تورو ببینه ک چی قدر نمیدونه این حرف از اون حرفها بودا

يادبگير عروسي مردم جاي اين كارا نيست ك محل ندي و چشم الرو بياي وتيكه بندازي.. در قرصت مناسب با لح ...

اخه انقدر احمقه نمیدونه ما تازه ازدواج کردیم همه دارن نگامون میکنن.وقتی چشم و ابرو میام ینی بخاطر ابرومون باید بیای صمیمی باشی که اطرافیان نگن اینا انگار حسی به هم ندارن.چه بسا که عروسی خانواده خودش هم بوده .ینی جلو خواهرشوهرم من نباید هی بهش بگم بشین.جایی نرو.اگه خانواده خودم بودن باز اونقدر حساس نبودم.داماد خودشون مدام چسبیده بود به خواهرش.بعد این هی فرار میکرد

عزیزم اوایل عقدی حق داری ولی این جرکتها باعث میشه شوهرت ازت سرد بشه ک چی وسط عروسی یا جشن حواسش ب تو ...

والا پیش مردا که چه عرض کنم.بیشتر با بچه ها بود تا مردا.همش هرجا میرفت دوتا خواهرزاده های گاوش دنبالش بودن.والا به اونا بیشتر توجه میکرد صداشون میکرد تا من

اخه انقدر احمقه نمیدونه ما تازه ازدواج کردیم همه دارن نگامون میکنن.وقتی چشم و ابرو میام ینی بخاطر اب ...

عزیزم من کارایشون رو ندیدم پس نظری هم درباره ش نمیدم اما صحبت های شما واقعا خطرناکه

طرف مقابل رو دلزده میکنی.و اینو بدون توجه ای که شما بخوای با زور به دست بیاری و شوهرت بترسه از قهرت و توجه کنه بی ارزشه

نمیدونم چندسالته اما فکرکنم خیلی کم سن باشی که ناپخته رفتارمیکنی

این مسائل رو قبل اینکه مراسمی باشه به شوهرت بگو و بگو که چه خواسته هایی رو ازش داری تا بدونه نه با تیکه و کنایه

والا پیش مردا که چه عرض کنم.بیشتر با بچه ها بود تا مردا.همش هرجا میرفت دوتا خواهرزاده های گاوش دنبال ...

عزیزم رفتار تو عوض کن خودت ادیت میشی خب خواهر زاده عزیزه انتطار داشتی بیاد تن تو بچسبه باهات حرف بزنه این انتطار را رد بزار کتار ک بعدا مجبور نشی ناز بکشی و طرف جواب پیامتو نده