sofiya73 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/21 تعداد پست: 1807 عنوان لطفابیاین راهنمایی بدین داغون شدم... 146 بازدید | 18 پست سلام خانما، شوهرم گاهی سیگارمیکشه .... گاهی یعنی شایدروزی۱نخومن رواین مسئله خیلی تعصب دارمدلم نمیخاداصلالب ب سیگاربزنهخیلی سراین موضوع بحث میکنم اعصابم داغون شدهراهکاربذارین لطفا؟ ممنون میشم خداجون دیگ خسته شدم ازمستاجری🥹😥 بادلای پاکتون دعاکنیدصاحبخونه بشم🙏🏻 1402/08/10 | 14:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
overdooz عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 991 تا خودش نخاد ترک کنه هیچچچچ کاری نمیتونی بکنی، نهایت اینقدر جرو بحث میکنیکه قایمکی میکشه ❤️🩹
مامانmehdi عضویت: 1399/10/01 تعداد پست: 16765 بابا ول کن تو رو خدا. روزی ۱ نخ چیه که زندگیتو زهر مار کنی . من بابام سیگاری سبک بود. حالا هم سنش بالا رفته کلأ ترک کرده
sofiya73 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/21 تعداد پست: 1807 بابا ول کن تو رو خدا. روزی ۱ نخ چیه که زندگیتو زهر مار کنی . من بابام سیگاری سبک بود. حالا هم سنش با ... بابای خودمم سیگاریهروز2بسته میکشم اما، من هرکاری میکنم نمیتونم کناربیام😥 خداجون دیگ خسته شدم ازمستاجری🥹😥 بادلای پاکتون دعاکنیدصاحبخونه بشم🙏🏻
الهم،عجل،لولیک،الفرج عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 4417 انقدر برای هر چیزی دعوا نکنید به همین یک نخ قانع باش هیچ آدمی به زور کاری انجام نمیده یا از کاری دست نمیکشه بجای دعوا کاری کن که اعصابش بهم نریزه که یاد سیگار نیفته این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر
بنفش20 عضویت: 1401/09/17 تعداد پست: 3602 بازم خوبه روزی ی نخه!!!کلاهتو بنداز بالا👌 اگر خدا بخواهد میشود❤️🙏خداوندا مصلحتمان را در آرزوهایمان قرار بده💞الهی امین💞
sofiya73 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/21 تعداد پست: 1807 انقدر برای هر چیزی دعوا نکنید به همین یک نخ قانع باش هیچ آدمی به زور کاری انجام نمیده یا از کاری دست ... عزیزم من کاری نمیکنم ک اعصابش بهم بریزه باکارش مشکل داره کلافه وعصبی میشه خداجون دیگ خسته شدم ازمستاجری🥹😥 بادلای پاکتون دعاکنیدصاحبخونه بشم🙏🏻
مرسانا_کوچولو عضویت: 1399/03/27 تعداد پست: 360 وای خدا خیلی خیلی بده منم چند روزی متوجه شدم شوهرم هرچند ماه یک بار سیگار و بی تی مصرف میکنه
الهم،عجل،لولیک،الفرج عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 4417 خیلی آروم باهاش صحبت کن بگو حیف ریه هاتو دندونات نیست خراب بشه بگو بخاطر خواسته من نه بخاطر سلامتی خودت سعی کن کمتر بری سمتش این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر
sofiya73 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/21 تعداد پست: 1807 وای خدا خیلی خیلی بده منم چند روزی متوجه شدم شوهرم هرچند ماه یک بار سیگار و بی تی مصرف میکنه منم چندماه فهمیدم اوایل خیلی دعواکردم باهاشالان دعوانمیکنم فقط سردوبی احساس شدم بهش خداجون دیگ خسته شدم ازمستاجری🥹😥 بادلای پاکتون دعاکنیدصاحبخونه بشم🙏🏻
مرسانا_کوچولو عضویت: 1399/03/27 تعداد پست: 360 بابای خودمم سیگاریه روز2بسته میکشم اما، من هرکاری میکنم نمیتونم کناربیام😥 چقدر تو منی
sofiya73 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/21 تعداد پست: 1807 چقدر تو منی عزیزدلم💋فک میکنم بسکه دوسش دارم اینقدروش حساسم خداجون دیگ خسته شدم ازمستاجری🥹😥 بادلای پاکتون دعاکنیدصاحبخونه بشم🙏🏻
الهم،عجل،لولیک،الفرج عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 4417 عزیزم من کاری نمیکنم ک اعصابش بهم بریزه باکارش مشکل داره کلافه وعصبی میشه آخه خودتون میگی باهاش بحث میکنم🙄😐 این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر
sofiya73 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/21 تعداد پست: 1807 آخه خودتون میگی باهاش بحث میکنم🙄😐 اوایل بحث میکردم یکی دوماه اول😞الان وقتی میفهمم فقط باهش حرف نمیزنم میرم توفازقهر😒😞 خداجون دیگ خسته شدم ازمستاجری🥹😥 بادلای پاکتون دعاکنیدصاحبخونه بشم🙏🏻