افرا۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/10 تعداد پست: 96 عنوان عمل بینی همدان 186 بازدید | 10 پست سلام وقت همگی بخیر من ازشهرستان میخوام برم همدان عمل بینی میگن دکتر جنابی خوبه ولی نوبتاش برای دو سه سال بعده کسی پیش ایشون عمل کرده یا دکتر روزی طلب 1402/08/10 | 13:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
malakoottt عضویت: 1402/08/08 تعداد پست: 1246 روزی طلب شنیدم حتی مطبشم رفتم ولی منو عمل نکرد گفت بینیت گوشتیه یادتـــ باشـد بخـوابـمـ ڪہ آمـدے بیـدارمـ ڪنے تا ببـوسمتـــ "پــــــــــــــــــدر🖤"
mamyektajoni عضویت: 1400/08/06 تعداد پست: 3623 بله جنابی خوبه ولی همه رو مثل هم درمیاره، قشنگ مبشه متوجه شد ک کار جنابیه، روزی طلب هم خوبه ۳تا دخترهای گلم و ۳ پسرهای عزیزم مامان عاشقتونه😍 تعداد بچه هارو رد گم کنی زدم تا آشنایی شناساییم نکنه😎مرزهای خلاقیت جا ب جا شدن ک 🤣🤣🤣😂
mamyektajoni عضویت: 1400/08/06 تعداد پست: 3623 روزی طلب شنیدم حتی مطبشم رفتم ولی منو عمل نکرد گفت بینیت گوشتیه چرا؟ آخه مال منم گوشتیه و نظرم روی روزی طلبه ۳تا دخترهای گلم و ۳ پسرهای عزیزم مامان عاشقتونه😍 تعداد بچه هارو رد گم کنی زدم تا آشنایی شناساییم نکنه😎مرزهای خلاقیت جا ب جا شدن ک 🤣🤣🤣😂
malakoottt عضویت: 1402/08/08 تعداد پست: 1246 چرا؟ آخه مال منم گوشتیه و نظرم روی روزی طلبه روزی طلب گوشتی رو عمل نمیکنه فقط استخوانی تازه منمخیلی گوشتی نبود بینیم بهش میگن راحت طلب دماغایی رو که میدونه نتیجه ش خوب میشه رو میپذیره یادتـــ باشـد بخـوابـمـ ڪہ آمـدے بیـدارمـ ڪنے تا ببـوسمتـــ "پــــــــــــــــــدر🖤"
افرا۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/10 تعداد پست: 96 بله جنابی خوبه ولی همه رو مثل هم درمیاره، قشنگ مبشه متوجه شد ک کار جنابیه، روزی طلب هم خوبه عزیزم شما همدان هستین؟؟کار هردو رو از نزدیک دیدین؟برای دکتر جنابی چطور میتونم نوبت بگیرم از شهرستان میام
افرا۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/10 تعداد پست: 96 روزی طلب شنیدم حتی مطبشم رفتم ولی منو عمل نکرد گفت بینیت گوشتیه کاراشونو از نزدیک دیدی عزیزم؟؟؟من استخوانیه دماغم
malakoottt عضویت: 1402/08/08 تعداد پست: 1246 کاراشونو از نزدیک دیدی عزیزم؟؟؟ من استخوانیه دماغم بله دوستم عمل کرد واقعا عالی شد براش یادتـــ باشـد بخـوابـمـ ڪہ آمـدے بیـدارمـ ڪنے تا ببـوسمتـــ "پــــــــــــــــــدر🖤"
افرا۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/10 تعداد پست: 96 بله دوستم عمل کرد واقعا عالی شد براش ممنون از پاسخگوییت عزیزم جنابی چی میگن نوبتاش برای دو سه سال دیگس
mamyektajoni عضویت: 1400/08/06 تعداد پست: 3623 عزیزم شما همدان هستین؟؟ کار هردو رو از نزدیک دیدین؟ برای دکتر جنابی چطور میتونم نوبت بگیرم از شهرس ... جنابی رو بله از نزدیک دیدم، باید حضوری وقت بگیرین، و خیلی دیر نوبت میده ۳تا دخترهای گلم و ۳ پسرهای عزیزم مامان عاشقتونه😍 تعداد بچه هارو رد گم کنی زدم تا آشنایی شناساییم نکنه😎مرزهای خلاقیت جا ب جا شدن ک 🤣🤣🤣😂
افرا۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/10 تعداد پست: 96 جنابی رو بله از نزدیک دیدم، باید حضوری وقت بگیرین، و خیلی دیر نوبت میده من از شهرستانم متاسفانه عزیزم شبیری و روزی طلب چی