2777
2789
عنوان

عمل بینی همدان

182 بازدید | 10 پست

سلام وقت همگی بخیر من ازشهرستان میخوام برم همدان عمل بینی میگن دکتر جنابی خوبه ولی نوبتاش برای دو سه سال بعده کسی پیش ایشون عمل کرده یا دکتر روزی طلب

بله جنابی خوبه ولی همه رو مثل هم درمیاره، قشنگ مبشه متوجه شد ک کار جنابیه، روزی طلب هم خوبه 

۳تا دخترهای گلم و ۳ پسرهای عزیزم مامان عاشقتونه😍 تعداد بچه هارو رد گم کنی زدم تا آشنایی شناساییم نکنه😎مرزهای خلاقیت جا ب جا شدن ک 🤣🤣🤣😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزی طلب شنیدم حتی مطبشم رفتم ولی منو عمل نکرد گفت بینیت گوشتیه

چرا؟ آخه مال منم گوشتیه و نظرم روی روزی طلبه

۳تا دخترهای گلم و ۳ پسرهای عزیزم مامان عاشقتونه😍 تعداد بچه هارو رد گم کنی زدم تا آشنایی شناساییم نکنه😎مرزهای خلاقیت جا ب جا شدن ک 🤣🤣🤣😂
چرا؟ آخه مال منم گوشتیه و نظرم روی روزی طلبه

روزی طلب گوشتی رو عمل نمیکنه فقط استخوانی تازه منم‌خیلی گوشتی نبود بینیم 

بهش میگن راحت طلب دماغایی رو که میدونه نتیجه ش خوب میشه رو میپذیره

یادتـــ باشـد بخـوابـمـ ڪہ آمـدے بیـدارمـ ڪنے تا ببـوسمتـــ "پــــــــــــــــــدر🖤"
بله جنابی خوبه ولی همه رو مثل هم درمیاره، قشنگ مبشه متوجه شد ک کار جنابیه، روزی طلب هم خوبه 

عزیزم شما همدان هستین؟؟

کار هردو رو از نزدیک دیدین؟

برای دکتر جنابی چطور میتونم نوبت بگیرم از شهرستان میام

کاراشونو از نزدیک دیدی عزیزم؟؟؟ من استخوانیه دماغم

بله دوستم عمل کرد واقعا عالی شد براش

یادتـــ باشـد بخـوابـمـ ڪہ آمـدے بیـدارمـ ڪنے تا ببـوسمتـــ "پــــــــــــــــــدر🖤"
عزیزم شما همدان هستین؟؟ کار هردو رو از نزدیک دیدین؟ برای دکتر جنابی چطور میتونم نوبت بگیرم از شهرس ...

جنابی رو بله از نزدیک دیدم، باید حضوری وقت بگیرین، و خیلی دیر نوبت میده