2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی میشه راهنمایی کنید

220 بازدید | 13 پست

۱۲ شهریور قرص خوردم، ده روز بعدش با اینکه موعدم نبود پریود شدم ولی خونریزی کم بود. دیگه پریود نشدم تا الان. یه هفته قبل بیبی چک زدم منفی شدم. بنظرتون باردارم؟ یا از عوارض قرصه

راحت بگیر تا راحت بگذره😁

عوارض قرصه

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نشدم همش نگرانم باردار باشم، مریض شدم آزمایش هم فعلا نمیتونم بدم که خیالم راحت بشه

همون خونریزی که بعد اورژانسی داشتی پری بوده.نگران نباش‌ نباش بهم ریخته.اگه قرار بود مثبت بشه تو مهر باید میشد

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
ممنون

خواهش میکنم 

منم ماه قبل خوردم وقتی پری شدم انگار لکه بینی بود چقدر بی بی چک زدم و ازمایش خون ولی منفی 

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
خواهش میکنم  منم ماه قبل خوردم وقتی پری شدم انگار لکه بینی بود چقدر بی بی چک زدم و ازمایش خون ...

برای منم دقیقا همینجوری بود بیشتر از همیشه هم طول کشید 

راحت بگیر تا راحت بگذره😁
برای منم دقیقا همینجوری بود بیشتر از همیشه هم طول کشید 

دیگ نخور عزیزم