2777
2789

تاپیک قبلی گفتم مشکلمو که سه بار باردارشدم از سه بچه هام مشکل داشتنو پسر بودن میخوام رژیم دختر زایی بگیرم کسی بوده بچه پسر مشکل داشته باشه وسقط کنه ولی دختر سالم باشه ویابرعکس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

العان بچه داره؟ مشکل پسراش چی بوده میشه بیشتر توضیح بدی

بله الان دوتا دختر داره سالم هست ..نمیدونم دقیق اما میدونم یکیش گفتن جفت بزرگتر از جنین هست سقط کردن یکیش دنیا اوند سر بچه غیر طبیعی بزرگ بود ومابقی تو سه ماهگی وچهارماهگی سفط میشدن ده تا پسر سقط کرد

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته
بله الان دوتا دختر داره سالم هست ..نمیدونم دقیق اما میدونم یکیش گفتن جفت بزرگتر از جنین هست سقط کردن ...

وای خدای من😔چقد بدو سختتتت ده تا😭😭خداروشکر که العان دوتادختر نازو سالم داره خدا حفظشون کنه