2777
2789

سبزی خوب، سرخ کردن ب اندازه، گوشت زیاد و تازه و ادویه

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی زود بذار بپزه سبزیشو زیاد سرخ کن

من خودم سبزی و زیاد سرخ میکنم ولی حدود دوقاشق رو دیگ بیش از حد سرخ میکنم ک ب سیاهی میزنه... چند تا دونه گردوهم پودر میکنم میریزم توش خیییییلی خوب میشه

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم

تو زود پز درست کرده باشی. داخلش سبزی معطر جدا برای طعمش بریزی. مثلا نعنا خشک یه پنس با جعفری خشک. چون نعنا خشک زیاد باشه تلخ میکنه. .   قبل ریختن سبزی یکبار دیگ تفت داده بشه. یعنی یکم سرخ.  روغن زیاد.  گوشت گوسفندی 

خب بقیش

بقیش چیز خاصی نیست،اصلش اینه،گوشت و پیاز رو تفت بده سبزی سرخ شده و لوبیا و مغز لیمو بریز اگه تعداد بالاست سه قلم گوساله هم بن از بدار خوب بپزه و جا بیفته نمکش رو وقتی ریختی شنبلیله داغ هم بریز

ینی چی سبزی خوب؟؟

مثلا اندازه سبزی باید رعایت شه. بعضیا فقط تره، جعفری، گشنیز میزنن و ی ذره شنبلیله خشک آخرش اضافه میکنن. برای لعابشم اسفناج

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

کی شنبلیه بریزم؟

نیم ساعت آخر یکم کره یا روعن حیوانی آب کن یه ذره شنبلیله بریز توش یکم حرارت دید بریز تو خورش،فقط شنبلیله کم بریز کمم سرخش کن چون تلخ میشه،من لیمو عمانی رو خم جدا میپزم نکنه تلخ باشه فقط مثلا برای دو نفر نصف بیشتر یه لیمو عمانی فقط پرک هاشو میریزم داخل خورش لز اول