2777
2789
عنوان

شیر خشک ببلاک اسهال میاره؟

4920 بازدید | 19 پست

پسرم ۹ماهشه ببلاک میدم ، شدیدا بیرون روی داره 

هرچی گفتن امتحان کردم همونطوریه خوب نمیشه گفتم شاید به شیرش حساس شده

دلم کمی آرامش میخواهد...

تورو خدااااا اگر میدونید بگید دیگه کمرم شکست انقد لباس و فرش و ملحفه شستم 

دائم دارم پوشک تعویض میکنم 

دستام خشک خشک شده 

خود بچه کلافه شده

دلم کمی آرامش میخواهد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تورو خدااااا اگر میدونید بگید دیگه کمرم شکست انقد لباس و فرش و ملحفه شستم  دائم دارم پوشک تعوی ...

اگه قبلا هم ببلاک میدادی ربطی به شیرش نداره مگه تازه شروع کرده باشی شیر ببلاک بدی.یه ویروس اومده تو بچه ها همین اسهال هست منم دختر یکسالشه دوهفته پیش داشت .چای بو‌داده ونداده بهش یکبار بده .آب سیب رنده کن سیب بزار سیاه بشه آب سیب رو بهش روزی دوبار بده .کته هاش بدون گوجه گوجه درس کن با ناست پروبیوتیک بهش بده تا فردا ایشالا خوب میشه .چای بو داده هم بیا یه قاشق چایی رو تفت بده بعد یه قاشق چای تفت نداده بهش اضاف کنه یکم آب بریز یه چن تاهم برگ نعنا بزار دم بیاد یه سرنک بهش بده شکم بچه رو سفت میکنه این

اگه قبلا هم ببلاک میدادی ربطی به شیرش نداره مگه تازه شروع کرده باشی شیر ببلاک بدی.یه ویروس اومده تو ...

اینارو همه رو دادم اصلا تغییر نکرده بود ، اره ببلاک میخورد از چند ماه پیش ، ولی به توصیه ی اون کاربر رفتم شیر هشک ببلاک ال اف گرفتم خداخیرش بده انگار قطع شد گوش شیطون کر 

مرسی ک جواب دادی عزیزدلم 😍😘😘😘

دلم کمی آرامش میخواهد...