2777
2789
عنوان

کربلای مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چحوریه؟چقدر میگیرن؟

بستگی داره گلم .ما تو شهرستان زندگی میکنیم آشپز هم آشنا میاریم .دو نمونه غذا برا مهمون زیاد میپزیم مثلا مرغ و قیمه و با برنج .سالاد و سبزی و بقیه مخلفات هم ک دیگه باید باشه 

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی 

چه زیارتیه که حق بچه توش باشه آخه،میخوام نباش صد سال هموین زیارتی،قربون امام حسین برم کهذخودشم اینطو ...

میدونی من بچه کوچیک دارم تاحالام برای جمعیت زیاد غذا نپختم میترسم خوب نشه وگرنه درست میکردم.حالا نمیدونمم ما خرج کنیم اونا میدن یا نه چون میخواییم اگر خدا بخواد خونه بخریم

خرجش باخانواده شوهرمه درسته؟

بله . البته اگر قبول کنن . هر کس بره مسافرت خرجش و همه چیزش پای خودشه . اگرم نداشته باشن دعوتی نمیگیرن . فقط مهمونا هر کس جدا جدا میاد و میره . در حد میوه و شیرینی خوردن 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
بله . البته اگر قبول کنن . هر کس بره مسافرت خرجش و همه چیزش پای خودشه . اگرم نداشته باشن دعوتی نمیگی ...

من ک شوهرم رفت کربلا خودم غذا درست کردم در حد خانواده های خودمون از کسیم چیز خاصی نخواستم میوه و همه چی با خودم بود فقط شیرینیو انداختم‌گردن پدرشوهرم

من ک شوهرم رفت کربلا خودم غذا درست کردم در حد خانواده های خودمون از کسیم چیز خاصی نخواستم میوه و همه ...

خوب دیگه همین رو به همسرت یادآور شو .بگو اونا شیرینی دادن ماهم در همون حد بهشون میدیم ولی شام اگر بدن پای خودشونه .اگرم ندارن که دعوت نکنن . 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

بعنوان یک با تجربه بهت میگم هر طور ممکنه برات، خودتو کاملا بکش کنار 

بهیچوجه مسيولیتشو قبول نکن 

بعدشم هنوز نرفتن که خودشون بشینن صحبت کنن از مهموناشون چجوری می‌خوان پذیرایی کنن 

آدم زنده و سالم خودش باید برنامه بریزه