2777
2789
عنوان

اگه شبا نمی خوابی بیا...

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 48 پست
من اسپریشو میزنم

هرشب میزنی یا چند ماه یکبار میزنی؟؟؟

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داروخونه بدون نسخه میده؟

-خدایا سپاسگذارم که بذر امید را در دلم کاشتی تا من باور کنم که میتوانم بهترین و عالی ترین زندگی را داشته باشم✨️🧚🏻‍♀️👩🏻‍🎨👨🏻‍💻💍♾️❤️-
۵ درصدشو بگیر هزارتا شرکت داره همه رو امتحان کن حیفه چون بی ضرر

منظورت میلیگرمه؟ نوشته ۵ میلی گرم

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.

داره اثر میکنع😎

من اینو هم امتحان کرد.حتی سیتالوپرام.اولین شبایی ک من بیداریام شروع شد سال ۹۸ اولین سال کرونا خوابم تنظیم بود ولی انقد استرس کرونا داشتم دکتر قرص سیتالوپرام داد و از همون شب من جغد شد و الان ۴ ساله من خفاش شبم

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

من اینو هم امتحان کرد.حتی سیتالوپرام.اولین شبایی ک من بیداریام شروع شد سال ۹۸ اولین سال کرونا خوابم ...

من احمق از سال ۹۷....

خیلی کار بدی رو شروع کردیم

خدایا یعنی میشه که حاجتمو بدی...
من احمق از سال ۹۷.... خیلی کار بدی رو شروع کردیم

دقیقا.انقد دوس دارم زود بخوابم ولی امروز ساعت ۷ بیدار شدم کلی از این سر شهر رفتم اون سر شهر ولی هنوز بیدارم و دارم اذیت میشم

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.