سلام عزیزم خوبی شاید تجربه من به دردتون بخوره گلم من همه چی میخورم فقط روغن و شیرینی حذف کردم کلا چیزایی که فست فود و چیبس و پفک و روزی حتما یک ساعت راه میرم حتما باید راه برم تو دو هفته ۴ کیلو کردم بهت پیشنهاد میدم حتما یه نکته دیگه هر موقع که دیدی وعده های اصلیتو خوردی ولی بازم ضعف داری این ضعف ها همش کاذب یه لیوان بزرگ پر آب کن و بخور حتی شده به زور بخور بعد ۵ دقیقه میبینی کاملا سیر شدی همیشه میوه داشته باش که بعدش میوه بخوری و سراغ غذا نری الان یهویی چنان ضعف کردم که حد نداشت آب خوردم و یه دونه سیب کاملا رفع شد تمام ضعفم امیدوارم مفید باشه براتون عزیزم
اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛ تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍
خواهش میکنم عزیزم و یه نکته دیگه خیلی خیلی کمک میکنه عناب سیری فوق العاده ای داره که جلوگیری میکنی از ریزه خواری مخصوصا وقتایی که میری بیرون بزار تو کیفت نمبزاره اصلا ضعف بکنی تقویت کننده معده هم هست
اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛ تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍