2777
2789

دوستان بچه شما یا دورو اطرافتون بچه ای دیدین ک به مامانش وابسته بوده باشه؟چیکار کردن مستقل شده؟

من پسرم ۴ سال و ۹ ماهشه سال دیگه انشالله میخواد بره پیش دبستانی از الان نگرانم بدون من نمونه 

چون پارسال ی ماه بردم مهد کودک اصلا بدون من نمیمونه همش باید جلوی چشش باشم

هرجایی هم میخوام کلاسی چیزی ببرم اسم بنویسم میگه توهم میای

بنظرتون من چیکار کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=315903840]جا خوابش و جدا کردی ؟مستقل دستشویی می ره ؟ تو خونه بهش مسولیت کوچیک در حد توانش دادی؟  اره همه اینارو انجام دادم ولی اینکه ببرم مهدی جایی بزارم اصلا به هیچ وجه نمیمونه میگه باید منم باهاش باشم

اخه نمیزارن خودمم بمونم میگن بچه های دیگه اینجوری تحریک میشن میگن مامان ماهم بیاد بمونه

ببین نگفتم بری تو . روز اول یک ساعت بذارش داخل مهد خودت بیرون بمون یه دوری بزن. بعد ازش بپرس چطور بود و این چیزا 

بعد روزی دو ساعت و کم کم زیاد کن  

ببین نگفتم بری تو . روز اول یک ساعت بذارش داخل مهد خودت بیرون بمون یه دوری بزن. بعد ازش بپرس چطور بو ...

پارسال برای امتحان گفتم ی ماه ببرم ببینم چجوریه

بردم اصلا از دم در تنهایی تو نرفت

مربی هم گفت چون تا حالا نیومده میتونی چن جلسه بیای دم دربشینی تورو ببینه منم رفتم

بهش میگفتم اینجا بازی کن منم تو حیاطم حتی بهش تو تلویزیون دوربینی ک حیاط نشون میداد بهش نشون میدادم ولی باز قبول نمی‌کرد

حرف دل منو زدی....دخترم وقتی میخاد بخابه باید رو دستم بخابه ۴ سالشه واقعا نمیدونم چیکار کنم باهاش

من خیلی این موضوع رو مخمه 

چون من ی همکلاسی داشتم از اول ابتدایی تا دبیرستان کلاس ما بود

از روز اول مهر تا آخر سال هرروز یا مامانش باهاش میومد کلاس یا خواهرش 

تاذبیرستان اینجوری بود

[QUOTE=315903840]جا خوابش و جدا کردی ؟مستقل دستشویی می ره ؟ تو خونه بهش مسولیت کوچیک در حد توانش داد ...

خونه مادر پدرت چند ساعت بزار بمونه یا اینکه ینفر تو فامیل یا اشنا یا همون بچه های مهد که پسر همسن پسرت داره باهاشون رفت و امد خانوادگی کنید نوبتی مامانا بچه هارو پارک ببرید یا در حد نیم ساعت یا یک ساعت بچه ها رو خونتون نگه دارید