2777
2789
عنوان

لطفا

38 بازدید | 4 پست

بنام مهربان ترین ✨

لطفا برام دعا کنید .🙏🥺

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸

اللهم عجل لولیک الفرج🌹

ممنون میشم برام دعا کنید🙏دعا برای سلامتی و عاقبت بخیری و شادی و تندرستی و موفقیت خانوادم و خودم و همه مردم 🌸رَبَّنَا وَلَا تُحَمِّلْنَا مَا لَا طَاقَةَ لَنَا بِهِ وَاعْفُ عَنَّا وَاغْفِرْ لَنَا وَارْحَمْنَا🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم،انشالله هر چی خیره ،توکل به خدا🌹

خیلی اتفاقای عجیبی این مدت رخ داده ،یکم گیج شدم 

خداجونم خودت مسیر درست را به من نشون بده و مراقب اعمال و افکار و احوالاتم باش .

نمی‌دونم چی میشه ولی لطفا مراقبم باش و کمکم کن و راهنماییم کن .

من سردرگمم ،دلم گرفته ،هر چی خیره همون بشه انشالله 

نمی‌دونم قراره چی بشه ،چ اتفاقایی بیفتند...اما مطمئنم ک تو دوستمون داری و ممراقبمونی 

خدایا ما رو لحظه ای به حال خودمون رها نکن .

ممنون میشم برام دعا کنید🙏دعا برای سلامتی و عاقبت بخیری و شادی و تندرستی و موفقیت خانوادم و خودم و همه مردم 🌸رَبَّنَا وَلَا تُحَمِّلْنَا مَا لَا طَاقَةَ لَنَا بِهِ وَاعْفُ عَنَّا وَاغْفِرْ لَنَا وَارْحَمْنَا🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم،انشالله هر چی خیره ،توکل به خدا🌹

خدایا خودت می‌دونی ک من احساسی ام.... زود ذهنم درگیر میشه 

فکر و حال من رو بهتر از همه می‌دونی و درکممی کنی ،لطفا دوستم داشته باش و کمکم کن .

بطوری نشه که حال بد و پشیمونی و ناراحتی و ... برام بمونه . لطفا کمک کن .

الهی به امید خودت ،یا رب العالمین .

خدایا من ن میدونم باید چیکار کنم،رفتار درست چیه و...لطفا خودت حواست بهم باشه .

انشالله که بهترین اتفاقا رقم بخوره .

به امید حال خوب ،موفقیت ،شادی ،نشاط ،خوشبختی ،سلامتی و عاقبت بخیری و رفع همه مشکلات و گرفتاری ها ،به فضل و مدد الهی 

اللهم عجل لولیک الفرج 

خدایا به همه بندگانت کمک کن .

به مردم مظلوم فلسطین و همه بندگانت 

الهی به امید خودت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایا تدبیر همه امور به دست خودته ،من یکم نگرانم ،خدایا ما رو دوست داشتنی و عزیز و خوشبخت کن و کمکمون کن خوب بشیم و لایق موهباتت باشیم ...

من با هیچ کی جز خودت نمی تونم صحبت کنم .خدایا تو بهتر از هر کسی می‌دونی من چمه...

بعدش چی میشه؟ انشالله بهترین اتفاقا بیفتن‌.‌..الهی ب امید خودت 

خدایا گریم میاد...حس میکنم نباید ب چیزی فکر کنم و امکانش نیست...ولی هرررر کاری برای تو شدنیه ...بهمون کمک کن .

خدایا دوستم داشته باش ،هپامو داشته باش،مراقب دلم باش

الهی ب امید خودت 

خدایا ابرومون را حفظ کن

خدایا میشه یکی خیلییییی دوستم داشته باشه ؟و منم همینطور؟ و همه چیز خوب پیش بره و خوشبخت بشیم...

خدایا قاطی کردم دیگ...خودت کمک کن لطفااااا

الحمدلله رب العالمین

ممنونم خداجونم بابت تمام اتفاقای خوبی که رخ میده،بابت کمک هایی که بهمون می کنی ،مشکلاتی ک در عین ناباوری حل میشن ،اتفاقای عجیبی ک رخ میدن و‌منو گیج می کنن... ممنون بابت همه چیز 

الهی ب امید خودت 

بعد از روز عجیبی ک دیدمشون ...و امروزی ک صحبت کردیم...

خدایا چی میشه؟ 

خدایا ب خاطر بدی هامون ،ما رو از محبتت محروم نکن،کمکمون کن بهتر بشیم و لایقمهربانیت 

الهی به امید خودت 

یا رب العالمین 

خودت می‌دونی چمه ....حال بدیه... کمکم کن ‌‌‌‌...در حالی ک دلم میخواد ،حسمیکنم حتینباید بهشفک کنم ،چون نشدنیه ... ولی من به بزرگیت ،مهربانیت ،داناییت وتوانمندیت و حکمتت ایمان دارم و میدونم دوستمون داری و بهترین ها در انتظار مونه ...ما رو از آزمایشات سربلند بیرون بیار ،هر چند سخت بگذره ،...اما تو خدای مهربیچون منی ک دوستم داری و کمکمون می‌کنی .الهی به امید روزهای رنگیو زیبا و خوشبختی و عشق و حال خوب 

خدایا بهش کمک کن و مراقبش باش ،انشالله که سالم و تندرست و خوشبخت و عاقبت بخیر باشه (ک) 

۹.۸.۱۴۰۲