2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون کت و شلوار دامادیشو ب سلیقه مادرش بخره ناراحت میشید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1961 بازدید | 137 پست
از اونجا ک شما ناراحت شدی پس واست مهمه  این مادرشوهرم در اینده  دخالت کنه قهاریه  .&n ...

خیلی دخالت گر از ی طرف دلم برا شوهرم میسوزه ک لباس دامادیش اینجوری کوفتش شد از ی طرفم میگم حقشه کسی ک انقد اسگله همون بهتر کوفتش بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعدا که عکسارو ببینی میگی کاش منم باهاش لج نمیکردم عروسیمو خراب نمیکردم چون هرسال که نیست فقط یکباره کلا

اون هرکاری کرد تو سعی کن لااقل جوری نباشه حرص بخوری 

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

عزیزم ناراحت نشو فقط بگو مامانش کارت بکشه

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

ارزوی هر پدر مادریه عاشق اون لحظه هستم ک پدر یا مادر برن برای بچه کت دامادی بخرن .نظر بدن  بپ ...

عزیزم آرزوی هیچ پدر و مادر با شعوری نیست که بخاطر خودخواهی شخصیش گند بزنه تو یک شب مهم زندگی دو نفر دیگه . اون شب مال این دو شخصه و دیگر هیچ . هیچ کسی نمیتونه رول دزدی کنه از عروس و داماد. پدرو مادر با فرهنگ همینکه بچشونو تو لباس دامادی میبینن به آرزوشون میرسن 

مهسا هستم یه دوست داشتنیه۴زبونه😍معلم زبان انگلیسی و ترکی استانبولی هستم و دانشجوی ادبیات فرانسه :) همه کار و زندگیم در حال حاضر فرهنگ های مختلف کشوراییه که به زبونشون صحبت میکنم :) 🇹🇷🇺🇸🇨🇵 پ.ن : یکی از اون۴ تا زبون فارسیه البته 😂 

من وقتی پدرم برام لباس عقد خردی پوشیدم جلوش گفتم بابا خوبه 

وای یادم نمیره بغلش کردم و چقدر گریه کردم 

حالا اگه شوهرم میگفت بده 

چرا بابات دخالت کرد و بعد این میخواد دخالت کنه و ....

از این نظرات بچه گانه تو دلم جایی نداشت

البته ک همسر عزیزه 

ولی حرمت ها و احترام ها عزیز میکنه شما ها رو کنار هم

همیشه خوش لباس باش . 
بعدا که عکسارو ببینی میگی کاش منم باهاش لج نمیکردم عروسیمو خراب نمیکردم چون هرسال که نیست فقط یکباره ...

الان گفتم حداقل بیا بریم ی سایز کوچکتر بگیر اون روز حوصله نداشتیم گفت من فقط مشکی میپوشم گفتم بپوش فقط بیابریم شیک ترشو برداریم دیگه باید چیکار کنم؟؟؟

ن اصلا. مادرشه چن سال بزرگش کرده. کسی ک ب سلیقه مادرش احترام نزاره ب نظرم در اینده اخلاقش خوب نخواهد بود. اگرم خواستن عوض کنن ب نظرم خودش با مادرش بره عوض کنه دل اونم ب اون لباس باشه

عزیزم آرزوی هیچ پدر و مادر با شعوری نیست که بخاطر خودخواهی شخصیش گند بزنه تو یک شب مهم زندگی دو نفر ...

این از نظر شما گند زدنه 

از نظر من محبت و همراهیه

حالا این خانوم اگه براش مهم بود همراهشون میرفت ک دلخور نشهو نظرشو میگفت

همیشه خوش لباس باش .