2777
2789

بچه ها برادرم مدرس زبان هست مادرِ یکی از زبان آموزها قصد داره برای دختر ۱۴ ساله ش تولد بگیره. با برادرم در این مورد صحبت کرده ک اگه مشکلی نیس توی کلاس کیک بیارن. بنظرتون برادرم بعنوان مدرس چی ببره؟

من همیشه قصه ی عشقو میگم ... ولی تنها یارم این سازِ منه ... عمرِ عاشق بودنم چقد کمه ... آخرش آخرِ آوازِ منه ... آخرش آخرِ آوازِ منه 🎶🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦
هیچی

چرا؟

من همیشه قصه ی عشقو میگم ... ولی تنها یارم این سازِ منه ... عمرِ عاشق بودنم چقد کمه ... آخرش آخرِ آوازِ منه ... آخرش آخرِ آوازِ منه 🎶🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تخفیف یک ترم و مرتبط هست با نوع کار و تدریسشون. 

آخه هزینه کلاس ک دست برادرم نیست مربوط به آموزشگاهه🙄

دلیلی برای کادو از طرف معلمنداره

واقعا؟ ما که تا حالا تجربه اینطوری نداشتیم نمیدونم فکر کردم هیچی نبره زشته

کادو لازم نیست آخه!!

راست میگی؟ یعنی هیچی نبره زشت نیست؟ خوب شد باهاتون مشورت کردم😬

آخه هزینه کلاس ک دست برادرم نیست مربوط به آموزشگاهه🙄

خب حالا واسه یکبار و رایزنی کردن ایراد نداره که. 

دیگه پیشنهاد بعدی میشه نقدی و کارت هدیه 

هَر چه در فَهمِ تو آیَد، آن بُوَد مفهومِ تو!
واقعا؟ ما که تا حالا تجربه اینطوری نداشتیم نمیدونم فکر کردم هیچی نبره زشته

بردن برای وقتیه که طرف تو خونه یا رستورانی جایی دعوت میکنه طرفو . اون موقع هدیه میبرن

ن وقتی میخواد کیک بیاره سر کلاس. الان باب شده فقط کیک میبرن سر کلاس که دوستاشون باشن

فکر نمیکنم از طرف معلم تو این مورد هدیه ایی لازم باشه

خب حالا واسه یکبار و رایزنی کردن ایراد نداره که.  دیگه پیشنهاد بعدی میشه نقدی و کارت هدیه  ...

من فکر کردم یه کتابی چیزی یا مثلا یه لوازم تحریر فانتزی.

ولی مثل اینکه کلا فکرم اشتباه بوده

من فکر کردم یه کتابی چیزی یا مثلا یه لوازم تحریر فانتزی. ولی مثل اینکه کلا فکرم اشتباه بوده

اخه این چیزا رو اکثرا دارن. اکسسوری های  دخترونه هم زیاده. ایرپاد هم خوبه دیشبم به یه بنده خدای دیگا پیشنهاد دادم اوکی کرده بود برای دوستشون

هَر چه در فَهمِ تو آیَد، آن بُوَد مفهومِ تو!
اخه این چیزا رو اکثرا دارن. اکسسوری های  دخترونه هم زیاده. ایرپاد هم خوبه دیشبم به یه بنده خدای ...

بنظر شما کلا هیچی نبره بهتره یا یه چی ببره؟