2777
2789

سلام...

بنظر شما خدای مهربون ما چه شکلیه؟!❤️

می‌دونم جنسیت نداره و شکل خاصی نمی‌تونیم بگیم براش...لطفا تاپبکو به جنگ و دعواهم نکشیم عزیزان...ولی خب بر اساس هر دل و قلبی خدای مهربونم ما هم می‌تونه یه شکلی داشته باشه...

من تا ی مدت ی پیرمرد مهربون میدونستمش...می‌دونم جنسیت ندارن...ولی خب دله دیگه...

اما الان یه آغوش بزرگ گرمو سفید و مهربون می‌دونم که هر لحظههه بخام پناه میبرم و خدا منو تو بغلش آروم قبولم می‌کنه...

شما چی؟!

عزیزان فقط انرژی مثبت بدین❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

نمونه کارای عروس و همراه منو توپیج من ببین و لذت ببر..(خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️  zahra_babakhaniiii

بر اساس دلتون بگین..

این تاپیک می‌تونه مرهم یه دل شکسته باشه شاید الان

نمونه کارای عروس و همراه منو توپیج من ببین و لذت ببر..(خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️  zahra_babakhaniiii

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بچگی شبیه گنبد امام رضاست برام تو ذهنم تجسمش همینه

چه متفاوت...من از بچگی ی پیرمرد با ریشای سفید و مهربون

یه وقتایی انقدر خدارو دوست دارم که دیگه نمیخوام با کسی تقسیم کنم دوست دارم فقط محکمممم خودم بغلش کنم ...

عزیزمممم....❤️❤️❤️

من همین سوالو از یه بچه پرسیدم گفت شاید خدا یه مرتبه ک سرتا پا سبزه گفتم چرا سبز گف چن آرامش میده و مهربونه

عزیزمممم....❤️❤️❤️ من همین سوالو از یه بچه پرسیدم گفت شاید خدا یه مرتبه ک سرتا پا سبزه گفتم چرا سبز ...

ای جونمم چه جالب ولی واقعا ممنونم بابت وجودش تو زندگیم همیشه دستمو گرفته همدمم بوده:)

این کاربری دست یه اکیپه!^^
ای جونمم چه جالب ولی واقعا ممنونم بابت وجودش تو زندگیم همیشه دستمو گرفته همدمم بوده:)

دقیقا برامنم🤍❤️

یه نمونش برا خودمن گوش رو حالت شیپوری ساخته که بهتر صداها و بشنویم ابرو رو درست کرده که علاوه بر زیبایی نمیزاره عرق پیشونی وارد چشم بشه و اشک رو شور کرده تا چشم رو ضد عفونی کنه و خیلی چیزای دیگه زیبای و رنگ گلها که انسان‌ها از روشون کپی میکنن مصنوعیشو میسازن یا حتی زیبایی یه زن که هم دل زن از و جود زن بودن خودش مسرور میشه هم مرد بادیدن زن زیبا شاد میشه .خدا رو توی این زیباییها میشه حس کرد

*زنانی که زنانگی نمی‌کنند ،زودتر پیر میشن*
یه نمونش برا خودمن گوش رو حالت شیپوری ساخته که بهتر صداها و بشنویم ابرو رو درست کرده که علاوه بر زیب ...

واقعا همینطوره🤍🤍بنظرتون چقد خوب میشد این تاپیک پربازدید شه