2777
2789
عنوان

بچه ها من روز به روز علاقم به شوهرم بیشتر میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 47 پست

خدارو شکر ماهم دوست داشتنشون عمیق تر وریشه دارتر شده با اومدن بچه ها۹ساله

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است

الهی

دنیا پر شه از این زن و شوهرا و عشقا 

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به این میگن ازدواج موفق اره منم مثل توام ولی روزبه روز حسم بهش کمتر میشه سیر نزولی داره

کافیه خودت بخوای علاقه تو خونتون موج میزنه..ی مدت بدون چشم داشت بهش محبت کن باورکن اونم یاد میگیره دعوا ننداز..بحث نکن...حتی اگر اون دعوا کرد تو سکوت کن ولی نتیجشو ببین

نمونه کارای عروس و همراه منو توپیج من ببین و لذت ببر..(خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️  zahra_babakhaniiii

اونم مثل توعه؟

آره خداروشکر....میگم روز ب روز هم بیشتر میشه گوش شیطون کر

نمونه کارای عروس و همراه منو توپیج من ببین و لذت ببر..(خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️  zahra_babakhaniiii

آره خداروشکر....میگم روز ب روز هم بیشتر میشه گوش شیطون کر

خداروشکر عزیزم انشالله بیشتر هم بشه 

ولی بنظرم منتظر یه بحث کوچولو باش چون چشم شور زیاده شیرینی زندگیتون رو ب کسی نگو منکه هروقت گفتم دعپامون شد 

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

اشکالی نداره فقط مراقب باش شوهرت نفهمه

اتفاقا هرروز بهش میگم چرا عشقمو پنهون کنم؟!؟

ی روز نگم نمیشه😂😂😂

اونم هوامو خداروشکر خیلی داره عین خودم

لیست دوره های آموزشی موسسه تنهامسیرآرامش:

1- دوره همسرداری مومنانه مخصوص همه بانوان کشور با بیش از 28 هزار دانشجو

ادمین ثبت نام:

@admin_hamsardari

💕🌹🟢💕🌹

2- دوره همسرداری آقایان

ادمین ثبت نام:

@admin165

🌷❤️🌹✅❤️🌷

3- دوره تخصصی تربیت فرزند زیر 7 سال

ادمین ثبت نام:

@admin_tarbiatfarzand

🌹🔶❇️🌹❇️🔶

4- دوره تخصصی تربیت فرزند 7 تا 14 سال

ادمین ثبت نام:

@Admin_raising_child_2

لینک رایگان تجربه های کلاس همسرداری: 👇🏼👇🏼

https://eitaa.com/joinchat/892535157Cc6bb3bfaec

🎁 هزینه هر کلاس با تخفیف ویژه تنهامسیریها 200 تومن هست. قابلتون رو هم نداره🌹

خداروشکر یکی اومد گفت شوهرمو دوست دارم. امیدوارم تا همیشه عاشق باشید.

من با ازدواج خیلی موافقم ..به شرطی ک انقد ب بلوغ فکری رسیده باشی تا کم نیاری...ازدواج خیلی سخته ..

ولی کافیه شکل و فرم مرد و زندگیت دستت بیاد اونوقت عین موم تودساته که به هر شکلی درش بیاری....

من اصلاااااا آدم ازدواجی نبودم...ولی خداروشکر هرروز میگم علاقم بیشتر میشه و از زندگیم راضیم بااینکه مجردیم هیچ مشکلی نداشتم ولی الانمم عالیه...کافیه آدم دیدشو مثبت کنه زندگی عین عسل میشه