2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولیه.نه هیچی فقط همون داروهارو استفاده میکردم.توریزشت درچه حده؟

ببین قبل از بارداری روزیز۳۰تا اینا بود مثلا تو شونه ۱۰تا میوند رو لبلسم ۱۰تا میریخت کف خونه میریخت ولی الان که باردار شدم ماه ۷ بارداریم هیچی نمیریزه شاید سه تا چهار تا میدونگ که بعدلز زایمانم برمیگرده با شدت حالا تصمیم دارم اوایل زایمان قرص فیناستراید بخورم بعدکه دخورم شد دو سه ماهه برم تحت نظر دکتر بشم چون قبل از بارداری دکتر بهم فینا ۵ داد که نتونستم بخورم الان ریزشت بعداز حموم تو حموم چندتاست 

ببین قبل از بارداری روزیز۳۰تا اینا بود مثلا تو شونه ۱۰تا میوند رو لبلسم ۱۰تا میریخت کف خونه میریخت و ...

روزی۳۰تا که دیگه اسمش ریزش نیس.معمولیه.این قرصاییم ک گفتی اصلا نشنیدم.ایشالله ب سلامتی فارغ بشی.تو دوران شیردهی امکانش زیاده ک ریزش بگیری که طبیعیه نگرانی نداره.بعدچندماه درست میشه.ولی بعدزایمانت زیرنظردکترت مکمل فولیکوژن بخور اون واسه مو عالیه.بادوم هم خیلی واسه تقویت موخوبه.ریزشمو نشمردم ولی داره بیشترمیشه باید برم دکترباز

روزی۳۰تا که دیگه اسمش ریزش نیس.معمولیه.این قرصاییم ک گفتی اصلا نشنیدم.ایشالله ب سلامتی فارغ بشی.تو د ...

خب ریزش هورمونی یه جوریه که رویش مجدد نداری هر جی بریزه بجاش درنمیاد شما که اسپرو میخوردین روزی مگه ۱۰تا نبود زایمان کردی 

کی گفته عزیزم اتفاقا هورمونیه که احتمال رویش مجددش هست

دکترها میگن که امکان رویش مجدد نداره اگه هم دربیاد نازک و بی جون درمیا راست میگنواکثر موهای من که میریزه نازک و بیجونه الان که میگی ریزست زیاد شده در حد ۳۰ یا ۴۰تا شده

دکترها میگن که امکان رویش مجدد نداره اگه هم دربیاد نازک و بی جون درمیا راست میگنواکثر موهای من که می ...

واسه من ک اینطورنبودونشد.تو باید حواست ب تغذیتم باشه مثلارژیمای سخت نگیری چیزایی بخوری ک واسه موخوبه مثله کیوی وبادوم مکمل خوب مصرف کنی.اره تقریبا