2777
2789
عنوان

بشدت حالم خرابه

497 بازدید | 28 پست

الان از بس حالم بد بود اومدم ثبت نام کردم ، یه سری علائم میگم بنظرتون حالم خیلی بده یا نه ، نگید واسه دکتر برو چون میخوام برم الان فقط بخاطر تنهایی اومدم حرف بزنم ، حالا علائمم همه اینا رو که میگم از نوع شدیدش و تصور کنید

۱ )استرس و اضطراب شدید

۲)غم و ناراحتی بی دلیل

۳) شب قبل از اینکه بخوابم به کلیپهایی که دیدم فکر میکنم یعنی اگه یه بچه فلج و یا سرطانی دیده باشم تا دو سه ساعت واسه اون بچه اشک میریزم 

۴)بسیار زیاد احساس تنهایی میکنم(من متاهلم ولی شوهرم بهم توجهی نمیکنه)

۵) تا حدودی افکار خودکشی تو سرمه ولی بخاطر پسرم زیاد به این فکر پر و بال نمیدم

۶) مدام در حال اشک ریختن

۷)بی انگیزه داغون ناراحت

۸)دلم نمیخواد با کسی رفت و آمد کنم همه اش تو خونه تنها هستم

اینا نصفه نصف علائمی هستن که دارم حالم خیلی زیاد بده ، الان بخاطر تنهایه که گفتم بیام اینجا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر بخاطر بی توجهی شوهرم ، توی خونه انگار یه روح سرگردانم 

عزیزم سعی کن خیلی انتظار از کسی نداشته باش درکت میکنم زن نیاز به محبت داره  اگه میدونی بازبون اروم بهش خواسته هات بگو .اگه نه خودت برو باشگاه .سرگرمی براخودت درست کن