2777
2789
عنوان

شکمم اب میاره احتمالا 😒😒

356 بازدید | 18 پست

نوبت پانکچر دارم به زودی و دکتر گفته هایپر شدم

احتمال ohss ام ۹۰ درصده

نگرانم و دلشوره و اضطراب دارم اونایی که هایپر دارن میدونن چی میگم! خیلی سخته! میگن با خیارشور و تخم مرغ حلش کن ولی نمیشه باید بری بکشیش

از طرفی ام دکتر میگه فرش انتقال بده بلکه بگیره

حالم از اضطراب داغونه.تهوع و دردای بعدش و شکم بزرگ وای 😮‍💨😮‍💨😮‍💨😑😑😑😑

خدایا چه بلایی بود سرم اومد 😔😔😔😔😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

خدا فقط خودت

خدا رحم کنه حل بشه فقط 🙄

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هایپر شدم خیلی بد بود خداروشکر گذشت😞

افتضاحه ! کشیدم‌میدونم

دعاکن زودی حل بشه برام 🥺🥺

افتضاحه ! کشیدم‌میدونم دعاکن زودی حل بشه برام 🥺🥺

میدونم عزیزم برا تو هم میگذره خیلی زود ان شاالله زود زود خوب بشی  صلوات زیاد بفرست و استرس نداشته باش خدای ناکرده تخمکت پوچ نشه برا من دو ماه شد الان دارم میرم برا انتقال دعا کن بگیره 

فقط دارو هاتو بخور و شوری هرچی هست بخور من همش دوغ شور و خیار شور و چیپس شور و اینا میخوردم سفیده تخم مرغ با نمک عالیه ولی من حالم بهم می‌خورد خوردنی اییییی الانم یادش میفتم چندشم میشه

من از بیگانگان هرگز ننالم که با من هرچه کرد آن آشنا کرد...😔
من دوبار هایپر شدم اما زیاد سختم نبود کلا دیگه زن اهنین شدم تو این راه  انشالله که نتیجه بگیری ...

عزیزم شما با آی وی اف باردار شدی اگه آره چکار کردی منم میخوام برم انتقال تجربه آی داری بهم بگو

عزیزم شما با آی وی اف باردار شدی اگه آره چکار کردی منم میخوام برم انتقال تجربه آی داری بهم بگو

بله عزیزم انشالله قسمت همه منتظرا برای منم دعا کنید بچمو سالم بغل بگیرم

من دفعه سومم بود و ایندفعه کاری که کردم خیییییلی ورزش کردم ۲۰ کیلو وزن کم کردم و تغذیه و خواب خوبی از ۶ ماه قبلش داشتم

بله عزیزم انشالله قسمت همه منتظرا برای منم دعا کنید بچمو سالم بغل بگیرم من دفعه سومم بود و ایندفعه ...

ان شاالله صحیح و سالم ب دنیا بیاد عزیز❤️

میدونم عزیزم برا تو هم میگذره خیلی زود ان شاالله زود زود خوب بشی  صلوات زیاد بفرست و استرس نداش ...

سلام انتقال دادی؟

من به وضعی افتادم‌که دور از جونت به غلط کردن افتاده بودم

بعداز پنج شیش روز تازه امروز حالم یکم بهتره

انشالله مثبت بشیم هردو 🥲🥲🥰🥰

سلام انتقال دادی؟ من به وضعی افتادم‌که دور از جونت به غلط کردن افتاده بودم بعداز پنج شیش روز تازه ...

سلام نه عزیز چهارشنبه خیلی برام دعا کن😥😥😥

خب خدارو شکر بهتر شدی منم دقیقا بعد چند روز حالم کم کم بهتر شد آمپولاتو سرساعت بزن