2777
2789
عنوان

والدین بدانند

183 بازدید | 18 پست

سلام بعضی از شماها مسئولیت خیلی مهمی به نام تربیت فرزند را عهده دارید.

لذا موفقیت در این امر مهم مستلزم رعایت نکات مهمی است که این پست گویای آنها نیس بجز یکی از آنها.

جگر گوشه هایتان را از ارتباط و انس گرفتن با موسیقی سبک رپ محفوظ دارید.

محتوا و شالوده‌‌ی این ژانر موسیقی بر پایه به هم تاختن و بی احترامی و فحش رکیک بار سایرین کردن استوار است.

باتشکر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه آهنگ های رپ که با فحش نیستن!!!!

بله نیس درسته ولی اگه شاید برید سمتش و مثلاً به روز با ادب رو دنبال کنید کمکم کنجکاو میشید بدونید نظر بقیه درباره این آقا چیه که بقیس رو خدا نجات بده

این موسیقی ها گذرا هستن یه دوره گوش میدی و فراموش میشه دختر من الان که ۱۶ ساله شده گوگوش و مرتضی پاشایی و فرامرز اصلانی گوش میده وقتی سیزده چهارده ساله بود تتلو گوش میداد خیلی هم نمیفهمید چی به چیه همسرم خیلی حساس بود و هست میگفت حتی اهنگهای خوب تتلو ممنوعه نباید گوش بدید ولی من خیلی سخت نگرفتم یه مدت گوش دادن کم کم حالشون به هم خورد الان موسیقی های سبک بهتری رو گوش میدن

درسته کلا پایه و اساس موسیقی رپ  اعتراض بوده که بعضی از رپرا واقعا اعتراضشونو بسیار بی ادبانه ب ...

کاش به این موضوع پرداخته بودم.

ببین وقتی میری سمت با ادب ها کنجکاو میشی نظر بقیه درباره اینها چیه که از اینجا به بعد واویلاس

خب وقتی رپر با ادب پیدا کردی بقیه رپر های بی ادب قطعاً درباره رپر شما اظهار نظر می‌کنند تو آهنگ هاشو ...

باهات موافقم. ببین سوای از مودبانه بودن یا نبودنش رپ یه سبکیه که آدمایی که زیاد گوش میدن پرخاشگرن مهاجمن اماده ی دعوان