2777
2789
عنوان

پیرسینگ بینی

183 بازدید | 12 پست

خانما اون آمپول بی حسی واسه پیرسینگ بینی درد داره؟ 

درسته میگن اولش نباید حلقه بندازی؟ 

تو همانی که دلم لک زده لبخندش را، او که هرگز نتوان یافت همانندش را 

اره من اشتباه ترین کارم این بود که اول حلقه انداختم با اینکه حلقم نقره بود یک جوش زده الان بغل بینیم باید نگین نقره بندازم 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخوام منم میخوام مشهد میشناسین؟ منم واس بینی میخوام درد داره؟

من اصفهانم از دیوار پیدا کردم بزن تو دیوار خیلی آگهی هست

اره من اشتباه ترین کارم این بود که اول حلقه انداختم با اینکه حلقم نقره بود یک جوش زده الان بغل بینیم ...

بی حسیش درد نداشت؟ 

وای منم خیلی دلم میخواد بزنم اما چون ادم مودی ایم میترسم بعدا نخوامش در بیارمش جاش بمونه 

اگر زیر 6 ماه در بیاری بسته میشه 

منم میخوام منم میخوام مشهد میشناسین؟ منم واس بینی میخوام درد داره؟

حامد بدل هفت هشت سال پیش میزد 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

شهدا تولوخدا ی جا مطمئن بگو خیلی وقته دنبالشم واسه لب چی خوبه؟

حداد تو سجاد

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵