2777
2789
عنوان

به نظرتون حق با کیه؟

118 بازدید | 7 پست

دوستم شوهرش یه پرایدداشت چون خودش نمی تونست دوستم تو قرعه کشی ماشین شرکت کرد و یه دنا دراومد و شوهرش پراید رو فروخت و پول قرعه کشی رو دادن و ماشین رو گرفتن و حالا بعد دوسال پول لازم داشتن فروختن و با بقیه یه پراید خریدن. حالا به نظرتون این ماشین باید به اسم کی زده بشه؟

اینم بگم شوهرش از قبل ازدواج خونه و ماشین اولی رو داشته. چهار سال ازدواج کردن.

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

همسرش

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
همسرش

دوستم میگه من امتیاز قرعه کشی دارم یعنی اون اختلاف قیمته پس چی

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا چه اهمیتی داره؟وقتی هر دو شریک زندگی هستند.

من و شوهرم اصلا برامون مهم نیست، تا حالا در مورد اینجور چیزها صحبت نکردیم.

لینک کانال متخصص زنان و زایمان که ویزیت آنلاین داره، در موردش تاپیک زدم که چرا شده امضام، عاشقشم.  https://eitaa.com/DrNesaVarmaghani  :ایتا                 dr.nesa.varmaghani : اینستاگرام

دوستم میگه من امتیاز قرعه کشی دارم یعنی اون اختلاف قیمته پس چی

دوستتون خیلی مادی نگاه میکنن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
واقعا چه اهمیتی داره؟وق تی هر دو شریک زندگی هستند. من و شوهرم اصلا برامون مهم نیست، تا حالا در مور ...

از خوبی عجیب هستید

بقیه هم مشکلی ندارند اما یه جور دلخوشی هست تازه دوستم به من میگفت خودش روش نمی شد به شوهرش بگه / اگه بگه میزنه ولی میخواد خود شوهرش پیشنهاد بده . خیلی با هم خوبن

دوستتون خیلی مادی نگاه میکنن

بیچاره اونطوری هم نیست حتی روش نمیشه به شوهره بگه / 

از خوبی عجیب هستید بقیه هم مشکلی ندارند اما یه جور دلخوشی هست تازه دوستم به من میگفت خودش روش نمی ش ...

بله دلخوشیه ولی من و همسرم از اول برامون اهمیت نداشت.

البته ما قبل از ازدواج توافق کردیم، چون هر دو شاغل هستیم، همه اموالی که بعد از ازدواج به دست می آریم، با هم سه دانگ سه دانگ باشیم.

لینک کانال متخصص زنان و زایمان که ویزیت آنلاین داره، در موردش تاپیک زدم که چرا شده امضام، عاشقشم.  https://eitaa.com/DrNesaVarmaghani  :ایتا                 dr.nesa.varmaghani : اینستاگرام