2777
2789

میشه لطفا بیاین اعلام حضور کنین سوال دارم💙💙💙

ارِنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد.... تو که بامنی همیشه... چه (تری) چه (لن ترانی)....💫❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم خیاطین شما؟ 

بله

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
بله

میشه لطفا بگید چ تایمی هستش خیاطی میکنید و اینکه من اول این مسیر هستم و هدفم این هستش مزون شخصی خودمو بزنم چه پیشنهاد و یا نصیحتی دارید برای اینکه بتونم تو کارم حرفه ای و خوب باشم

ارِنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد.... تو که بامنی همیشه... چه (تری) چه (لن ترانی)....💫❤️
میشه لطفا بگید چ تایمی هستش خیاطی میکنید و اینکه من اول این مسیر هستم و هدفم این هستش مزون شخصی خودم ...

من الان ۲۳سالمه از ۱۴.۱۵سالگی میرفتم وردست خیاطی دیگه۱۸.۱۹اینابودم شروع کردم به کار البته برای خودم خیاطی شخصی دوزی میکنم براکسی دیگه انجام‌نمیدم

تولیدی کار میکنم گاهیم شخصی‌دوزی مشتری

بعد کلاباید صبوری کنی تحمل کنی شاید اولاش خب پیش‌نره اونجور ک‌میخای شاید خراب کنی کارتو شاید خسارت بهت برسه ولی ادامه بده حرفهای ناامید کننده از خودت دورکن همیشه مثبت فکر کن چیزی ک‌بخای میتونی وموفقم‌میشی

دیگه اموزشگاه خب برو جتما تمرین داشت باش هرچی تدریس میکنن بادداشت کن الگوبکش ببر از قیچی کردن خراب کردن کارت نترس اصلا

هرچی بترسی بدتر گند میخورد

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
میشه لطفا بگید چ تایمی هستش خیاطی میکنید و اینکه من اول این مسیر هستم و هدفم این هستش مزون شخصی خودم ...

واینکه سعی کن کارتو تر تمیز خوب عالی انجام بدی 

از اول اولم تمیز دوزی یادبگیر که دیگه همینجور بار بیاید

مث همون مثاله که دیوار باید از اول صاف چیده شه تا اخر صاف بره بالا

بعدم کسی که دست دوختش تمیزه کارش تمیز مرتبه همیششششه هرجا مشتری خودش دارد

سعی کن همیشه ممتاز‌وبهترین باشی این خیلی تاثیر دازد توی موفقیتت

واینکه سعی کن کارتو تر تمیز خوب عالی انجام بدی  از اول اولم تمیز دوزی یادبگیر که دیگه همینجور ...

مرررسی عزیزم از راهنماییت . راستش من خیاطی و در حد نازک دوز اموزش دیدم و تازه میخام استارت بزنم و کم کم خودمو ارتقا بدم ... ولی گاهی اوقات حس میکنم کند پیش میرم و یا خیلی بی حوصله میشم توی کار . و اینکه نمیدونم یجورایی حس میکنم خوب و با کیفیت نمیدوزم و حس میکنم روند پیشرفتم کند شده ...

الان یه نمونه مزونی که من‌توش کار میکنم خانمی که صاحب کارمونه هیچی از خیاطی بلد نیست باپولش کار میکنه 

ولی خیاط های داردکه کار تمیز عالی درمیاد بخاطرهمین مشتریاش به مشتری دیگ معرفی میکنه کلی درخواست داره کلی پول درمیاره کلیم‌پیشرفت میکنه

چون‌کار بزن برو ارزون دم دستی همه جاپره

کسی که لباس خوب میخاد پول خوبم میده 

الان یه نمونه مزونی که من‌توش کار میکنم خانمی که صاحب کارمونه هیچی از خیاطی بلد نیست باپولش کار میکن ...

الان بنظر شما من برای اینکه توی دوخت حرفه ای بشم نیاز دارم ک توی مزون کار کنم یا بنظرتون با اموزش دیدن میتونم خودمو ارتقا بدم؟ دوس دارم در اینده مزون شخصی خودمو داشته باشم

مرررسی عزیزم از راهنماییت . راستش من خیاطی و در حد نازک دوز اموزش دیدم و تازه میخام استارت بزنم و کم ...

نه خوب دازی پیش میری

کلا خیاطی شغلی که باید صبور با حوصله باشی

همه چی به وقت یادمیگیری حرف معلمتونوکوش بدین مثلا یه اموزشگاهای هستن میگن بگید چی یادتون بدیم خب کار اموزم‌هول میگه مثلا پالتویا مانتو بعد اصلا دوخت الگو کشی یه مانتو رو نمیتونه

باید از درز های صاف شروع کرد مثلا دامن ها بعد بالاتنه بعد مانتو بعد شلوار بعد انواع یقه بعد انواع برش ها انواع جیب ها همه ایناااا یه مرحله دارد باید ساده هارواموزش ببینی یادبگیری بعد مرحله بعد

نه خوب دازی پیش میری کلا خیاطی شغلی که باید صبور با حوصله باشی همه چی به وقت یادمیگیری حرف معلمتون ...

عزیزم من یه دوره کامل نازک دوز سه سال پیش گذروندم ک هشت ماه بود و دقیقا انواع دامن ها الگو کشی و ایراد اندامی انواع مدل شلوارها البته اصل کاریا . یقه ها استین ها .و.... اموزش دیدم یعنی در حدی هستم ک مدل ببینم بتونم کارو در بیام و برای ارتقای خودم کلاس انلاین شرکت کردم البته باید همت کنم اموزش هارو بدوزم و فقط جزوه برداری نکنم ولی مشکل اصلیم اینه گاهی حس میکنم نمیدونم جطور بگم مثلا من استعدادشو ندارم و یا خیلی بی حوصله میشم دقیقا مشکل من اینه

الان بنظر شما من برای اینکه توی دوخت حرفه ای بشم نیاز دارم ک توی مزون کار کنم یا بنظرتون با اموزش دی ...

عزیزم نظرمن‌اینکه اگ‌میخای حرفه ای یادبگیری درکنار اموزشگاه وتمرین 

حتما وردست یه خیاط خوب برو 

بعضی از قلق دوخت ها تنظیمات چرخ وخیلی چیزای دیگه اموزشگاه یاد نمیده حتمابایددددد مستقیم ببینی انجام بدی تا بفهمی چی به چیه

من خودم ۳.۴سال وردستی میکردم لایی میزدم سردوز میزدم دکمه میدوختم جادکمه میزدم تندتندکارامومیکردم میرفتم‌بالاسر استادم چی ب چی میدوزه چکارمیکنه نبود میرفتم‌پشت چزخش یچیزای میدوختم‌کج کوله 🤣🤣

عزیزم من یه دوره کامل نازک دوز سه سال پیش گذروندم ک هشت ماه بود و دقیقا انواع دامن ها الگو کشی و ایر ...

استعدادش باید خودتون بببیند دارید یاندارید

اگ علاقه ای نداشته باشید بخاطر یه شغل درامد خودتون مجبور کنید یروز خسته‌میشی اگ اینکاردوستداری باعلاقه همه کارهاتوبکن‌فقط ب موفقیت فک‌گن

عزیزم نظرمن‌اینکه اگ‌میخای حرفه ای یادبگیری درکنار اموزشگاه وتمرین  حتما وردست یه خیاط خوب برو ...

افرین ب پشتکارتون شما چرا کار خودتونو استارت نمیزنید فکر میکنم ب اندازه کافی تجربه کسب کردین