2777
2789
عنوان

چهره بعد لاغر کردن خوب میشه یا بد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 24 پست
من الان قدم 164 ولی وزنم بعد بچه ها شده 80 اینطوری حساب کردنی 20کبلو اینا اضافه وزن دارم ولی برای لا ...

تو برو باشگاه اروم اروم تا ۷۰ کم کن کافیه عزیزم . باشگاه هیکلتو‌خوش فرمم میکنه تازه بعد زایمان عالیه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان احساس نمی کنی صورتت خیلی لاغر شده. خودتون راضی هستین از چهرتون نسبت به چهره قبل؟ 

من اصلا صورت خودن استخونی بود گونه داشتم ؛ ولی بخاطر چاقی گوشتی شده بودم ؛قشنگ ۶؛۷ سنم برده بود بالا

تو برو باشگاه اروم اروم تا ۷۰ کم کن کافیه عزیزم . باشگاه هیکلتو‌خوش فرمم میکنه تازه بعد زایمان عالیه

چند روز رژیم زیره رو گرفتم تو گروه با دوستان مردد بودم  احساس کردم یه خرده صورتم لاغر تر شده  خوب بود رژیمش همسرمم بیشتر مردد کرد گفت نمی خواد بابا همینطوری خوبی روحیه رژیم گرفتنمو تضعیف کرد🤣😂

من 11 کیلو کم کردم ، صورتم لاغرتر شده ولی بهم ریخته نشده ، یعنی لاغری که قشنگ تر شده نسبت به چاقی

من خاطراتم با تورو هر شب مرور میکنم...                            میمیرم از دوریت ولی حفظِ غرور میکنم:)

چند روز رژیم زیره رو گرفتم تو گروه با دوستان مردد بودم  احساس کردم یه خرده صورتم لاغر تر شده&nb ...

خواهر خوبی ول کن . لاغری زیاد چیه اخههههههه منم دوس ندارم ... من قدم ۱۷۴ عه همون ۸۵-۹۰ هم شم برام خوبه پایینتر نمیخوام بخدا 

خواهر خوبی ول کن . لاغری زیاد چیه اخههههههه منم دوس ندارم ... من قدم ۱۷۴ عه همون ۸۵-۹۰ هم شم برام خو ...

منم خوبم بیشتر  به خاطر شکمم میگم که آب بشه. یه خرده هم میگم پاهام اذیت نشه چون وزن اضافه اذیت می کنه دیگه به مرور