2777
2789
عنوان

خانوما مذهبی میاین یه لحظه.....

198 بازدید | 17 پست

ببخشید نمیدونم از کی بپرسم اگ شما چیزی میدونید راهنماییم کنید

مای. همسایه داریم خیلی وقته با اینکه بهمون روی خوش نشون نمیده ولی فراوون واسمون خوراکی و اینا میاره

هرچی ک شیرینه این میگیره میاره و تاکید میکنه ک حتما بخورین

ی مدت پیش متوجه شدیم هروقت ازین چیز میز میگیرم میخوریم ب طرز وحشتناکی تو زندگیمون دعوا و بدبیاری میاد

احتمال دادیم کارش با طلسم و اینا باشه

من واقعا اعتقاد ندارم ولی وقتی شنیدم اینکار واقعیه و حتی تو قرانم اومده خیلی ترسیدم ازش

الان دیگه نمیخوریم از خوراکیاش ولی چون تو رو دروایسی میزارتمون و میترسیم اگ نگیریم لج کنه باهامون ازش میگیریم

ولی همینم شده ترس ک نکنه همین اوردنش تو خونه هم تاثیر بذاره

شما میدونید چیکار کنیم باطل شه؟ از کی بپرسم سوالمو بنظرتون

فقط من اصلیم! بقیه ملوسکا پس از من ساخته شدن😌💅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرکتاب باز کن 

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم
اگر مطمئن هستید هر چی آورد رو بدید بره نخورید هر روز هم ۵۰ایه قرآن بخونید هیچ سحر و جادویی بر اهل خو ...

واقعا

مرسی پس بگیریم ازش عبنداره؟

بگو ما قند داریم چیز شیرینی برامون خوب نیست دست درد نکنه  ازش نگیر  دوبار ک نگیری بار سو ...

میترسم یجور دیگ انجام بده

مثلا تو کفشی دری چیزی...

شنیدم اینجوریم میشه...یا مثلا اون روی بدشو نشون بده و اذیتای دیگه..

بهتره بش بگی قندمون بالا رفته شیرینی اصلا نمی‌خوریم وبراهمه چیز رژیم گرفتیم دیگه نیارچیزی منم اصلا خ ...

هووف اره باید دیگ نگیرم ازش دلم اروم نمیشه بخدا

اون ی مدت ک میخوردیم نمیدونی چ بلاهایی سرمون اومد

من یکی ک مدام نصفه شبا با صدای فوت ی کسی تو گوشم از خواب میپریدم

کابوس و ...

ولی خداکنه بعد این ک نگرفتیم اذیت نکنه

من مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی رو به شما معرفی میکنم.

برای پرسیدن سؤالات دینی و شرعی و احکام به یکی از این روشها عمل کنین.

شماره پیامک که البته با استفاده از این گزینه فقط سؤالات احکام رو میتونین بپرسین.

30009640

شماره تماس که فکر میکنم با تلفن ثابت رایگان باشه به نظرم از مخابرات یا از مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی بپرسین که مطمئن بشین درباره رایگان بودنش.

096400

پاسخگویی: از هشت صبح تا هشت شب، همه روزه به جز روزهای تعطیل.

با استفاده از شماره تماس 096400، علاوه بر سؤالات احکام، میتونین سؤالات اعتقادی، قرآن و حدیث، تاریخ اسلام و.... رو هم بپرسین.

و مراجعه به سایت مرکز که سایت رو خودم تا حالا باهاش کار نکردم و فقط آدرسش رو براتون مینویسم.

https://www.pasokhgoo.ir

این سایت هم خیلی عالیه صدها مطلب مفید دینی ازشون خوندم.

https://www.x-shobhe.com

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
واقعا مرسی پس بگیریم ازش عبنداره؟

نه گرفتن که بگیرید نذارید متوجه بشه که شما میدونی ولی اون غذا رو نخوردید و از وسیله ای که میاره استفاده نکنید همچنین از وسایلتون ندید بهش اگرم چیزی گم شد که به وسیله اون پیدا میشه یا حالا ربطی به اون پیدا میکنه رو استفاده نکنید 

🥰😍