2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرتون آزمایش دادن؟ ان شاءالله باردار میشی خیلیا بعدش باردار شدن ترس هم نداره نگران نباش

نه فعلا گفتم اول من عکس بگیرم اگه مشکلی نبود همسرم بره برای آزمایش

عکس رنگی رحم دیگه اگه لوله ها چسبندگی داشته باشه خب میفهمن دیگه 

نه آخه گفتی بعدش ممکنه باردار شی 

فکر کردم منظورت اینه که روند این آزمایشه میتونه مختل کنه بارداریت رو 

یه درد در حد دو دقیقه است تحمل کن که به گرد پای درد سزارین نمیرسه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
یه درد در حد دو دقیقه است تحمل کن که به گرد پای درد سزارین نمیرسه

من زایمان اولم طبیعی بود ۲۳ ساعت درد کشیدم خیلی زایمان سختی داشتم انشالله که درد اینم کم باشه

نه فعلا گفتم اول من عکس بگیرم اگه مشکلی نبود همسرم بره برای آزمایش

چرا راه سختو اول میری کاش اول همسرت ازمایش می داد کاری نداره که یک ازمایش اسپرمه دیگه هزینشم کمتر بود

عشق های زندگیم همسرم و گل دخترم (با احترام هیچگونه دوستی پذیرفته نمی شود.)
چرا راه سختو اول میری کاش اول همسرت ازمایش می داد کاری نداره که یک ازمایش اسپرمه دیگه هزینشم کمتر بو ...

نمیره اینقدر گفتم میگه خجالت میکشم برم چیکار کنم آخه 

واقعا هم هزینه اش زیاده امروز اونجایی که قرار برم برا عکس رنگی یه نسخه داد تهیه کنم ۷۶۹ هزار تومن شد 

خود عکس رو هم گفتن نزدیک ۹۰۰ تومن میشه

من زایمان اولم طبیعی بود ۲۳ ساعت درد کشیدم خیلی زایمان سختی داشتم انشالله که درد اینم کم باشه

الهی بگردم

انشالله

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..