2777
2789
عنوان

اندازه تموم دنیا دلم گرفته خیلی گریه کردم کلاهبردار دزد

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتم اجازه نمیدن خوراکی ببریم و بدون توهم خوش نمیگذره و بیا بریم گفت باشه بعد تو کامنتا یکی کامنت گز ...

خوب اخه عزیزم رو چه حسابی اطمینان کردی😐

دلم میخواهد زودتر دستهایت را بگیرم …… ❤️ 
عزیزم یکم صبرکنم حرفشوبزنه حتمن پولشونودزدیدن یابلیتشون یه کم صبرلطفا

دو خط دوخط بنویسی صب شده.من رفتم

گاهی بایدنبخشید کسی راکه بارهااورابخشیدی ونفهمید...گاهی نبایدصبرکرد...بایدرهاکردورفت تابدانندکه اگر ماندی رفتن رابلدبوده ای...گاهی برسرکارهایی که برای دیگران انجام می دهی بایدمنت گذاشت...تاآن راکم اهمیت ندانند...گاهی بایدبدبودبرای کسی که فرق خوب بودنت رانمیداند...وگاهی بایدبه آدمهاازدست دادن رامتذکرشد!آدمهاهمیشه نمی مانند...یکجادررا بازمیکنند...وبرای همیشه می روند...
گفتم اجازه نمیدن خوراکی ببریم و بدون توهم خوش نمیگذره و بیا بریم گفت باشه بعد تو کامنتا یکی کامنت گز ...

🙄🙄🙄😕😕بلیط کجا بود دختر

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

اره چند نفر اومدن دایرکت گفتم پول ماهم خورده میگن خیلی زمان و دوندگی نیاز داره

من تجربه نداشتم یه سرچ بزن ببین کسایی که تجربه داشتن چی میگن بعید میدونم خیلی زمانبر باشه

دلم میخواهد زودتر دستهایت را بگیرم …… ❤️