مثلا یکی از لاغری چشاش گود میشه،من صورتمم تپل بشه باز چشام تقریبا یکمگود میمونه.
درمانی چیزی نداره؟
خیلی بدم میاد اینجوریه
خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.
دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
تزریق اینارو پایه نیستم چون میترسم اتفاقی برا چشمم بیفته
خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.
خیلی میترسم.نمیخام عپل اینا کنم.به صورت طبیعی یه راه حلی چیزی نداره؟
انگار ژنتیکیه لامصب
عمل نیست ک قشنگم با سوزن میزن زیر چشت پر میشه درمان نداره جز این متاسفانه
سوزن نمیره تو چشممون؟
کاش یه حرکتی بود دائمی میشد
نه میخام طبیعی باشه تزریق اینارو پایه نیستم چون میترسم اتفاقی برا چشمم بیفته
راهی نداره متاسفانه غیر این
دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁
ن دختر مردم این همه ژل فیلر میزنن سوزنش انقد نازکه هیچی نمیشه نگران نباش
مرسی عزیزم من زیادی ترسوام😢😘
نترس از هرچیزی ک میترسی سعی کن انجامش بدی تا اون فوبیا از بین بره بعدش سر کننده میزنن هیچی متوجه نم ...
مرسی از محبتت عزیزم😢😘😘
عزیزم تو طب سنتی و اسلامی می گن از غلبه سوداست یه دکتر طب سنتی یا اسلامی خوب مراجعه کن. ضمنا زود خوابیدن شبها . نوشیدن آب عدم کمخونی. و عدم کمخوابی خیلی تاثیر گذاره. همکارم با اینا و رفع سودا خیلی بهتر شد
عزیزم تو طب سنتی و اسلامی می گن از غلبه سوداست یه دکتر طب سنتی یا اسلامی خوب مراجعه کن. ...
مرسی فداتشم
عزیزم تو طب سنتی و اسلامی می گن از غلبه سوداست یه دکتر طب سنتی یا اسلامی خوب مراجعه کن. ...
دقیقا اینایی که گفتیو انجام میدم😳
ینی شب دیر میخابم،اب تقریبا کم میخورم و.....
مرسی از کمکتون حتما پیگیر میشم.😃😘