2777
2789
عنوان

کمبود پلاکت خون

5258 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها برای کمبود پلاکت خون چی خوبه؟!من آزمایش دادم پلاکتم پایینه دکتر دارو نداد گفت سعی کن با مواد غذایی جبرانش کنی بنظرتون چیا بخورم قراره یک ماه دیگه دوباره چکاپ بدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعضی از غذاها که ممکن است به عنوان درمان کمبود پلاکت خون مفید باشند عبارتند از:

1. موز: موز حاوی پتاسیم، ویتامین B6 و فیبر است که می‌تواند به افزایش تولید پلاکت‌ها کمک کند.

2. تخمه: تخمه حاوی پروتئین، آهن، فسفر و ویتامین A است که به افزایش تولید پلاکت‌ها کمک می‌کند.

3. آووکادو: آووکادو حاوی چربی‌های سالم، پتاسیم، ویتامین K و فیبر است که به تقویت سلول‌های خونی و تولید پلاکت‌ها کمک می‌کند.

4. گردو: گردو حاوی پروتئین، فسفر، منیزیم و ویتامین B6 است که به تقویت سلول‌های خونی و تولید پلاکت‌ها کمک می‌کند.

5. برگ‌های سبز: برگ‌های سبز مثل جعفری، ریحان، شوید و اسفناج حاوی ویتامین K هستند که به تقویت سلول‌های خونی و تولید پلاکت‌ها کمک می‌کند.

آخه گفت هنوز به مرحله ی دارو نرسیده زیر ۱۰۰نیاز به دارو داره از کم خونی هم میشه؟!

همین دیگه باید میگفت در حد خطرناک و مرحله نیازمند دارو نیست.

خوراکی خاصی برای بالا رفتن پلاکت وجود نداره.

ولی هم زینک و هم ویتامین d موثر.

و از همه مهمتر پیدا کردن دلیل کاهش پلاکت

همین دیگه باید میگفت در حد خطرناک و مرحله نیازمند دارو نیست. خوراکی خاصی برای بالا رفتن پلاکت وجود ...

ویتامین دی رو هم گفت پایینه قرص بهم داد هر دو هفته یدونه میندازم