2777
2789
عنوان

بخاطر مامانم زنگیمو خراب کردم فک کنم😞

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 24 پست
🥺🥺 طرف خوبه اخلاقش کارشم خوبه ولی همین یه مشکل رو داره نمیدونم بخدا😭

وقتی ازدواج کن که عقل  و قلبت یکی بشه اگه از ته دل راضی نیستی حتما یه مشکلی هست ولی داری خودتو به زور راضی نگه میداری

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس

دختر خوب بیشتر فکر کن ، برای اینکه از مادرت دور باشی شاید راه های دیگه ای هم باشه نمیدونم چند سالته ولی مثلا برای درس خوندن برو کتابخونه ، دانشگاه یه شهر دیگه قبول شو ، سر کار برو . ازدواج با کسی که معیارای مهمت رو نداره ریسکه بزرگیه ، ممکنه هم زندگی خودت رو خراب کنی هم اون بنده خدا رو .  میری توی زندگی و بهت فشار میاد و نمیتونی اونجوری که دوست داری زندگی کنی ، بعد کل اون ناراحتی رو برمیگردونی سر همسرت در حالی که از اول میدونستی وضع مالیش چطوره

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین بحث گیرای مامانت یه طرف  اینکه انتظار داری تو این تورم خواستگارت با خونه بیاد خیلی باحالی ...

آره پولساز هست درآمدش خوبه آیندش معلومه خوب میشه اصلا افکار خودش گرونه فقط خورده گشته پوشیده

ولی من نمیدونم میتونم تحمل کنم یا نه 

من تکلیفم با خودم مشخص نیست😞

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
درکت میکنم با تک تک سلولای بدنم منم مامانم اینقدر اذیتم کرد که خونم به جوش اومد با یه پسری که نه خو ...

خودتو به خاطر مادر پدر سمی نابود نکن 

کار کن مستقل زندگی کن با بهترین شوهر 

درکت میکنم با تک تک سلولای بدنم منم مامانم اینقدر اذیتم کرد که خونم به جوش اومد با یه پسری که نه خو ...

منم همین کارو کردم الان طرف ازنظر مالی تحت فشار نمیتونه زودترعروسی بگیره خانوادمم میگن برو ازاین خونه زودتر

😊بلاخره شد🕊✨🤲🏻😊

شوهرم میگ ندارم الان بایدصبرکنی حداقل تایکسال بابام میگه برواازاین خونه

بگردم خییلی سخته

منکه خانواده شوهرم اصلاااااا خوب نیستن خود شوهرم بد نیس ولی اماااان از خانوادش👨‍🎓

نخواب ای بخت وارونه که آینده چراغونه🤞