2777
2789

ترو قرآن کمکم کنین ،خودش صبح میره شب میاد مغازه داره منم نمیذاره برم بیرون انگار کفتشم بشور ،بپز ،شبم میاد اصلا باهام حرف نمیزنه سرشو میکنه تو گوشیش یا فیلم میبینه ،قبل عقد بهم گفت ازت حمایت میکنم درس میخونی ولی الان میگه فقط اینطوری گفتم که قبول کنی باهام ازدواج کنم ازصبح تا شب کارم شده گریه کردن واقعا دیگه دارم مریض میشم به خودشم میگم افسرده میشم میگه همش حرفای تکراری میگی 😢😢

یعنی چی این رفتارش خیلی سخته اینجوری چرا نمیری پیشش بمونی وقتی مغازه داری

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واییی چقد درد تو درد منه😐

من دوروزه با شوهرم قهرم....پنج ماهه عروسی کردیم...ن میزاره برم خونه فامیل ن میزاره برم بیرون....حتی خونه بابام هفته ایی یه بار حق دارم برم....تو فک کن😔حالا خودش صب تا شب سرکاره منم عبن افسرده ها تو خونه...دیووونه شدم

انشالله خدابرات درست کنه زندگی تو اما گلم بخانوادت بگو نذار افسرده بشی من یک عمه خدابیامرز داشتم توی ...

🥺💔

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
انشالله خدابرات درست کنه زندگی تو اما گلم بخانوادت بگو نذار افسرده بشی من یک عمه خدابیامرز داشتم توی ...

خدا از شوهرش نگذره الاهی ببین زنه به کجا رسیده خدا رحمتش کنه