2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم از ساعت ۱۱ تا الان چن تا تاپیک زدی خب اگه داشته باشن قطعا واسه خودشون استفاده میکنن

ببخشا ولی نمیدونم این  چه ربطی مثلا بتو داره گلم؟فقط برام سواله من تاپیک میزنم چرا همه جبهه میگیرن..من خودم ب شخصه چیزی خوشم نیاد رد میکنم که بگی سایت عمومیه نیا توتاپیک ممنونم ازت

میشه برای ظهور آقاامام زمان(عج) یه صلوات مهمونشون کنین؟🤗
ببین اصلا اون کد رو به شخص دیگه ای اگه بدی می‌فهمه به من همیشه کد تخ فیف میداد اونو دادم به همسرم هم ...

عه آخه خودم اینجا زیاد دادم ب یکی دیگه ازاینجام گرفتم اوکی بوده

سلام هستیی ریفلاکست خوبب شده چیکار کردی کله تاپیکاتو خوندم منم مثل ت بودم الان فقط برگشت غذا به گلو ...

رفلاکس نبوده ورم معده بود با هندوسکوپی مشخص شد و باقر شکر خدا دارو میخورم خوبم..فقط برو آندو کن دکتر تشخیص درست حسابی بده بی اندوسکوپی نمیفهمن

رفلاکس نبوده ورم معده بود با هندوسکوپی مشخص شد و باقر شکر خدا دارو میخورم خوبم..فقط برو آندو کن دکتر ...

اندوسکوبی کردم ورم معده دارم گاستریت مزمن نوشته فرسایش انترال چیکار کردین خوب شدین ترو خدا منم راهنمایی کن قرص چیا میخورین اصلن خوب میشم؟

اندوسکوبی کردم ورم معده دارم گاستریت مزمن نوشته فرسایش انترال چیکار کردین خوب شدین ترو خدا منم راهنم ...

دقیقا پس مثل منین...من ورم ومیکروب معده قرصم که ماه های اول کلی  قرص و کپسول اموکسی روزی دوتا کلند  ک سبز رنگه وفاموتدین ی دوره با این سبز رنگه و یکیم شب قبل خواب فک کنم اسمارو اشتباه نوشتم ولی فردا میگم یاورداوری کنین...اولاش قرصا روزی ۱۲تابود شاید ولی کم کم کمش کرد

دقیقا پس مثل منین...من ورم ومیکروب معده قرصم که ماه های اول کلی قرص و کپسول اموکسی روزی دوتا کلند ...

دقیقا فقط من مبکروب نداشتم 😅 چاهار ماهه همه طوره دارمرعایتش میکنم ینی خوب میشه این قرصا بیسموته فاموتیدین کلیندیوم دایجیستو پنتومید میندازم من 

علایمم همش حس میکنم گلوم یه طوریه یچیزی هست گلوم نمیدونم ی حالیته گلوم بعدش همش بادگلو که همراهش ببخشید غذا میاد بالا یا حتی بعضی وقنا حس میکنم بادگلو گیر میکنه توی معدم و خارج شدنش سخت میشه و اذیتم میکنه

ببخشا ولی نمیدونم این چه ربطی مثلا بتو داره گلم؟فقط برام سواله من تاپیک میزنم چرا همه جبهه میگیرن.. ...

سلام میشه جواب بدین کارتون دارم.. 

لطفا برای سلامتیم صلوات بفرستید 🌹✨