لطفا کسایی که تجربه دارن بیان من وقتی رفتم غربالگری اول از ان تی گذشته بود واسه همین آزمایش و سونودوم یا همون آنومالی و غربالگری دوم رو نوشت ممنون میشم اگر کمک کنید که کسی مثل من بوده و جواب آمینو سالم بوده؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گلم من که نمیدونستم این سل فری چی هست دکترم هم که بیخیال حتی از ان تی گذشته بود
پایین ازمایشام حتی نوشته بوده باید سلفری انجام بشه
خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال داشت درخدمتم.
گلم دیروز رفتم آمینو شدم و نمونه ها رو برای دو آزمایشگاه بردیم
اینشالا چیزی نباشه نگران مباش ولی این دکتر ادم بیخیالیه و کار دستت میده.همین الانم عوضش کنی بازم برد کردی
خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال داشت درخدمتم.
بله گلم من از دکتر اونجا پرسیدم کدوم دقیقتره گفت آمینو ۱۰۰ درصده ولی سل فری ۸۵ منم گفتم تا خیالم راح ...
اره امنیو دقیقتره خوبکاری کردی .خیالت راحت میشه
آره عزیزم همین کار رو میکنم فقط برام دعا کن بچه ام سالم باشه
ابنشالا سالمه شماهم برا من دعا کن بارداریم بسلامتی بگذره.
شد،شد...نشد نشد نداریم باید بِشُدونیمش 😆 باید کسایی که بهت آسیب میزنن و حال دلتو بد میکنن از زندگیت حذف کنی،تو میتونی فقط کافیه که بخوای 🖤 کاربریم با همین اسم ترکید😐عضویت↢ (۱۴۰۰٫۹٫۲) خدا جونم من همه چیو به خودت سپردم تو که برای من بد نمیخوای❤️🩹