2777
2789
عنوان

مثبت بودن سندروم داون

| مشاهده متن کامل بحث + 2707 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم من که نمیدونستم این سل فری چی هست دکترم هم که بیخیال حتی از ان تی گذشته بود

پایین ازمایشام حتی نوشته بوده باید سلفری انجام بشه 

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
گلم دیروز رفتم آمینو شدم و نمونه ها رو برای دو آزمایشگاه بردیم 

اینشالا چیزی نباشه نگران مباش ولی این دکتر ادم بیخیالیه و کار دستت میده.همین الانم عوضش کنی بازم برد کردی

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
پایین ازمایشام حتی نوشته بوده باید سلفری انجام بشه 

بله گلم من از دکتر اونجا پرسیدم کدوم دقیقتره گفت آمینو ۱۰۰ درصده ولی سل فری ۸۵ منم گفتم تا خیالم راحت باشه آمینو کردم

اینشالا چیزی نباشه نگران مباش ولی این دکتر ادم بیخیالیه و کار دستت میده.همین الانم عوضش کنی بازم برد ...

آره عزیزم همین کار رو میکنم فقط برام دعا کن بچه ام سالم باشه

بله گلم من از دکتر اونجا پرسیدم کدوم دقیقتره گفت آمینو ۱۰۰ درصده ولی سل فری ۸۵ منم گفتم تا خیالم راح ...

اره امنیو دقیقتره خوبکاری کردی .خیالت راحت میشه

آره عزیزم همین کار رو میکنم فقط برام دعا کن بچه ام سالم باشه

ابنشالا سالمه شماهم برا من دعا کن بارداریم بسلامتی بگذره.

ابنشالا سالمه شماهم برا من دعا کن بارداریم بسلامتی بگذره.

حتما عزیزم ان شاالله بسلامتی بیاد بغلت بدون کوچکترین مشکل برای خودت و بچه ات و اینکه بچه ای سالم و صالح باشه

ان شاالله 

عزیزم جواب ازمایش شما اومد

شد،شد...نشد نشد نداریم باید بِشُدونیمش 😆      باید کسایی که بهت آسیب میزنن و حال دلتو بد میکنن از زندگیت حذف کنی،تو میتونی فقط کافیه که بخوای  🖤    کاربریم با همین اسم ترکید😐عضویت (۱۴۰۰٫۹٫۲) خدا جونم من همه چیو به خودت سپردم تو که برای من بد نمیخوای❤️‍🩹