2777
2789

یه دوره ی آموزش زبان تو تلگرام شرکت کردم و هفته ای چند تا ویدیو میفرسته و گوشیم هم زود پر میشه چه جوری به فلش منتقل کنم؟ کامپیوتر و لپ تاپ هم ندارم ، ممنون میشم راهنمایی کنید ، کارهای کامپیوتری هیچی بلد نیستم متاسفانه

خدایا بابت همه ی نعمتهات شکر ، خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره ، خدایا برای تو غیرممکن وجود نداره پس غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن 🤲🌾💚😘
Otg

بیشتر توضیح میدی عزیزم

خدایا بابت همه ی نعمتهات شکر ، خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره ، خدایا برای تو غیرممکن وجود نداره پس غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن 🤲🌾💚😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کابل بخر مخصوص گوشی خودت بعد بزن

(اسمم معصومه اس)                                                         صدای خنده های خدارا میشنوی؟؟؟صدایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد !!!
کابل بخر مخصوص گوشی خودت بعد بزن

بعد روش انتقال چه جوریه؟

یکی از لوازم جانبی های گوشی هست مخفف on the go ,که یه وسیله کوچیکه رابط بین گوشی و فلش مموری

روش انتقال هم توضیح میدی عزیزم ، بعد گوشیم یه کم قدیمیه کابلش پیدا میشه؟

Otg رو میزنی به گوشی، فلش رو میزنی به otg. بعد فایل رو انتقال میدی به فلش

ممنون عزیزم خیر ببینی💚