2777
2789

یه دوره ی آموزش زبان تو تلگرام شرکت کردم و هفته ای چند تا ویدیو میفرسته و گوشیم هم زود پر میشه چه جوری به فلش منتقل کنم؟ کامپیوتر و لپ تاپ هم ندارم ، ممنون میشم راهنمایی کنید ، کارهای کامپیوتری هیچی بلد نیستم متاسفانه

خدایا بابت همه ی نعمتهات شکر ، خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره ، خدایا برای تو غیرممکن وجود نداره پس غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن 🤲🌾💚😘
Otg

بیشتر توضیح میدی عزیزم

خدایا بابت همه ی نعمتهات شکر ، خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره ، خدایا برای تو غیرممکن وجود نداره پس غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن 🤲🌾💚😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کابل بخر مخصوص گوشی خودت بعد بزن

(اسمم معصومه اس)                                                         صدای خنده های خدارا میشنوی؟؟؟صدایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد !!!
کابل بخر مخصوص گوشی خودت بعد بزن

بعد روش انتقال چه جوریه؟

یکی از لوازم جانبی های گوشی هست مخفف on the go ,که یه وسیله کوچیکه رابط بین گوشی و فلش مموری

روش انتقال هم توضیح میدی عزیزم ، بعد گوشیم یه کم قدیمیه کابلش پیدا میشه؟

Otg رو میزنی به گوشی، فلش رو میزنی به otg. بعد فایل رو انتقال میدی به فلش

ممنون عزیزم خیر ببینی💚