2777
2789

طبقه بالایی ما جاریمه ، معمولیم باهم مشکلی نداشتیم 

ولی صدای گردو شکستنش خیلی داره اذیتم میکنه، صبحا ساعت ۶:۳۰ صبح میشکونه قشنگ میشمرم ۱۷ تا ۲۵ ضربه میزنه منو همسرم با سردرد وحشتناکی از خواب میپریدیم ( برای صبحانه دخترش ک میخاد بره مدرسه میشکونه) همسر ب برادرش گفت گوش ندادن ، من رفتم بالا دیشب خیلی محترمانه و ارامش گفتم ک گردو شکستن شما صدای وحشتناکی میاد پایین برید بالا پشت بوم بشکنین بعد دیدم گفت من اینقدر عقل شعورم میرسه نشکنم اونم صبحا پنج تا برای دخترم میشکنم ک فسفرش نپره( 😐فسفرش نپره مغز مارو ب فنا میدی ) بعد درو بست . منم اومدم پایین خواستم گردو شکنو ببرم براش ک همسرم گفت دیگه کشش نده ، الان با ما سرسنگین شده 😐من حرف بدی زدم ؟( همسرم گفت ی هفته وقت بده اگر باز دیدی داره میشکنه ب خواهرم بگو ک بهش بگه درمورد گردو شکن تو دیگه نگو ،، خواهر شوهرم طبقه پایین ماست، بخدا من اینقدر مراعات میکنم بعد بالا سری ما بیا الان داره دخترش می دوعه من چیزی نمیگم) اعصابم خورده ک چرا ناراحتم میگم حقت بود باید میگفتی ولی الان دلم میخاد برم بالا بهش بگم سرسنگین شدی چرا ولی میگم نرم بهتره 

شما بودین چیکار میکردین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه گردو یه وقتی که،شما بیدار هستین درطول روز

بشکنه

تجربم به دخترایی میگم که هنوز ازدواج نکردن تصمیم خیلی سختیه حرف یه عمر زندگیه نگین به پدرومادر شما نمیفهمید،نگین خودمون بهتر میدونیم؛نگین ماعاشق هم هستیم،سرشون داد نزنین ،قهر نکنین بدونید اونا پدرومادرن بهتر میدونن اگه راضی نیستن بااون شخص ازدواج نکنید چون دوران عاشقی کوتاه بعدا میفهمید که اون شما بودین که نمیفهمیدید اون وقت دیگه دیره کاش زندگی دنده عقب داشت🥺😭😭😭

عزیزم 

حق کاملا با شماست 

و الان هم اصلا ذره ایی براتون سرسنگین 

بودنش مهم نباشه اصلا 

ولی کاش انقد مراعات نمیکردین 

یکم محکم تر و قاطع تر میگفتین بهش 

لطفا صبحا گردو نشکن رو زمین 

همین 

اگه دیدی تکرار کرد شما باید سرسنگین باشی 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

یه پیام مینوشتم و اسکرین میگرفتم ازش که بعدا نتونه حرف منو عوض کنه 

محترمانه و‌بامحبت 

:

سلام‌عزیزم 

خیلی قشنگه که به فکر صبحانه اصولی برا دخترت هستی و از دیدن این محبت مادرانه ت لذت میبرم 

فقط یه درخواست دارم که گردوها رو یا روز قبلش بشکنی یا شکسته اماده بخری 

معلومه که شما قصد بدی نداری و صدای شکستنش برات بلند به نظر نمیاد ولی این پایین ما صبح بدخواب میشیم 

ان شالله که دخترت همیشه سالم و قوی باشه و خدا برات حفظش کنه 

ممنون😍😍😍

دارم جدا میشم از یه آدم بی عاطفه و بی غیرت😍بیام ایشالا شیرینی بدم به همه تون
میگه فسفرش میپره باید همون صبح بخوره🤦🏻‍♀️

خب از شب قبلش بشکونه 

یا بگو رو زمین نشکونه 

تو هونگ رو اپنی چیزی بشکونه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

همون اول یه گردون شکن میخریدی می‌بردی دم خونش میدادی بهش میگفتی لطفاً از این به بعد با این گردو بشکن ما صبح ها نمیتونیم بخوابیم، حالا ک این کارو نکردی بقول شوهرت ببین اگه به کاراش ادامه داد، برو گردوشکن بخر بده خواهرشوهرت بده به جاریت بعدم بگه داداش اینا اذیت میشن سرصبح سرصدا میکنید

✨...الله که باشد همه چیز خوبه...✨

من ادمه ارومی ام آبجیا ولی اعصابم بهم بریزه ی ادم غیر قابل پیش بینی میشم منم میتونم برم دمه خونش با کوشکوپ بکونم ب درش اذیتش کنم ولی خوب نمیکنم انتقامای منم میتونم بگیرم ولی خوب نمیکنم آدم در این حد بی منطق عاخه🤦🏻‍♀️