2777
2789
عنوان

سه روزه ا‌ومدم خونه بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 42 پست
عزیزم این نامرد خودش کم داشت که رفته با یه متاهل . اگه تو کم گذاشته بودی حداقل می خواست بره دنبال کس ...

از اونم شکایت کردم زنه بهم پیام داده گوه خوردم 

دیروز رفتم جلو دفتر آبرو شوهرمو بردم جلو همه

واسه اون زن هم دارم

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
اگه اینطوره که توبه گرگ مرگه .معلوم که عادت داره به این کار فکرکردم اولین باره خطا ازش سرزده

نه عزیزم عادتش شده

الان پشیمونه گریه میکنه دو ماه دیگه دوباره برمیگردن به هم

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسی خیانت قابل توجی نیست  سوال اینجا هستش چی کمبودی داشته که رفته سراغ این کار بپرس وسعی کن اص ...

۲سال بهش فرصت دادم عزیزدلم

میگفت گول خوردم

تا میفهمیدم دوباره باهاشه شروع میکرد به کتک زدن من مثل وحشیا با چاقو میوفتاد دنبالم میکفت بهم تهمت میزنی!!!!حالا من با چشم خودم پیامای زنه رو میدیدم

بنظرت ببخشم حالا؟

تمومه تلاشمو میکنم واسه دخترم تا جون دارم کار میکنمو نمیزارم منت کسی سرش باشه😔 آخ از جوونیم  ...

افرین مطمئن هستم که میتونی واقعا از درون شکستی اما از حرفات معلومه که چه انگیزی ای پشت حرفاته 

من میگم  مردهای خیانتکار مثل گرگ میمونند توبه شون مرگشونه 

شوهرم خودش تعجب کرده از همجنسش میگه خانم همکارم و خونواده خانمه همه عالی همکارم به خانمه خیانت کرده علت !!!!!!خسته شدم من جونی نکردم !!!!!!

یکی دیگه داغونتر پدرخانمه براش دفتر کار زده بعد دامادش به جای کار کردن با منشی ریختن رو هم !!!!

چقدر قدر زندگیارو بی ارزش کردن حیف این زن و زندگی براشون حیف بچه ومادرش واقعااااااااا

اپن زن  خراب خودشم یه نوزادو دو قلو داره

افرین مطمئن هستم که میتونی واقعا از درون شکستی اما از حرفات معلومه که چه انگیزی ای پشت حرفاته  ...

دقیقا توبه گرگ‌مرگه

بهش گفته بودم تکرار کنی هم خودم از زندگیت میرم هم به خاک سیاه میشونمت

همین کارهم کردم دیروز رفتم سرکارش‌ به همه گفتم با زن متاهل دوسته کل محله رو جمع کردم بالا سرش

اپن زن  خراب خودشم یه نوزادو دو قلو داره

عزیز همسرمنم قربانی خیانت شد8سال توبه دادش فایده نداشت

الانم دختره رفت با پسردایی همسرم ازدواج کردو تمام

توبه گرگ مرکه

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم حافظ خونوادم باش

میخوامش من کلی بخاطر بودنش تو روی همین خانوادم ایستادم اما میدونم کسی که بارها بخشیدمو فایده ای ...

وصله تنت اگه نیس ، دل بکن ازش 

بازم میگم خونت رو ول نکنی از شوهرت طلاق نگیری در صورتی ک دل نکنده باشی 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

دقیقا توبه گرگ‌مرگه بهش گفته بودم تکرار کنی هم خودم از زندگیت میرم هم به خاک سیاه میشونمت همین کار ...

همین که دیگه تو محل کارش بهش اعتماد نمیکنند همین بسشه 

حتا سعی کن دوستای خوبی پیدا کنی ادمهایی که بهت احترام بزارند ،چون این روند خیانتهای همسرت نیاز به این داره که واقعا تحسین بشی و افراد دیگه بهت بگن ایراد از تو نبوده و تو واقعا باور کنی اون یه بیمار بوده نه شما 

بهترینها رو برای خودت و دختر کوچولوت میخوام 

همین که دیگه تو محل کارش بهش اعتماد نمیکنند همین بسشه  حتا سعی کن دوستای خوبی پیدا کنی ادمهایی ...

ممنون عزیزم

باید خیلی رو داشته باشه بمونه اونجا

حتما اینکارو میکنم نمیزارم افسردگی از پا درم بیاره بخاطر بچم