2777
2789

ترشی رو که نباید جوشاند 

سرکه برو بجوشون بریز رو موادت

هنوز با جمله «به نام خدواند رنگین کمون» کنار نیومده بودم .  .که «بارون اومد و یادم داد ....» دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی باید پاهایت زمین را لمس میکرد نه اینکه در آسمان ها سیر گنی !!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترشی رو که نباید جوشاند  سرکه برو بجوشون بریز رو موادت

برای فوری درست کردن 

اگه بجوشونیم در حد ۵ دقیقه میخوام زیاد درست کنم خب نمیتونم بزارم روی پارچه و.... 

برای فوری درست کردن  اگه بجوشونیم در حد ۵ دقیقه میخوام زیاد درست کنم خب نمیتونم بزارم روی پارچ ...

یه مقدار که زودتر میخوای رو بجوشون بقیه رو همینطوری بزار

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
الان چه ترشی میخوایی درست کنی عزیزم

مخلوط 

پارسال لیته درست کردم خراب شد نمیدونم ظرف هام کیپ بودن 

مواد رو جوشوندم که اب نداشته باشه 

موندم ایناهای که داخل ظرف های بزرگ میزارن چطور خراب نمیشن 

یه مقدار که زودتر میخوای رو بجوشون بقیه رو همینطوری بزار

بیشتر بزای اینکه مطمئن باشم اب نداره میخوام اینکار رو بکنم 

اگه با اب جوشیده باشه که نباید کپک یا خراب بشه؟

برای فوری درست کردن  اگه بجوشونیم در حد ۵ دقیقه میخوام زیاد درست کنم خب نمیتونم بزارم روی پارچ ...

آره باید آبش بره خشک بشه وگرنه کپک میزنه

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
بیشتر بزای اینکه مطمئن باشم اب نداره میخوام اینکار رو بکنم  اگه با اب جوشیده باشه که نباید کپک ...

چرت نشه عزیزم چون میپزی و مواد نرمتر میشه مسلما زودتر خراب میشه 

کپک هم به هوا که می‌ره توش بستگی داره نه جوشوندن

اونکه میپزی برا مصرف در کوتاه مدته برا بلندمدت نباید جوشوند

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
اخه اب جوشیده ست دیگه 🤔  مرسی

فرقی نداره 

خیسش کلا باعث کپک تو دراز مدت میشه من مادرم کارگاه داره بالای ۱۰ساله اونجا من دیدم و از مادرم شنیدم

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
عه؟ برای شور چطور ؟ میشه با اب جوشوند ؟  من گفتم برای اینکه ابش تبخیر بشه و خراب نشه بجوشونم&n ...

شوری چون نمک  و آب نگهدارنده هست مورد نداره ولی زود باید مصرف کنی وقتی میجوشونی یا تو یخچال نگه داری کنی توی شوری یکمم سرکه بریز تا کپک و اینا نزنه.ولی ترشی های سرکه ای آب اصن نباید داشته باشه شما با آب میجوشونی برا همون خراب میشه با سرکه بجوشون