2777
2789

به نظر من اسم باید به بچه شخصیت بده

مثلا میگن پناه همه بدونن کدوم پناه ومیگن نه اینکه نشونه بدن همون که بلند همون که لاغره

دلوین و پناه الان خیلی خیلی زیاد شده یعنی تو مدرسه تو هر کلاس ۵ تا دلوین میخواد بشه ۵تا پناه!

به نظرم اسمای تکراری نزار

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخرش چی گذاشتی؟اسم دختر اولم مهرساست اینو نمیدونم چی بذارم...

غزل🥰

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

اخرش چی گذاشتی؟اسم دختر اولم مهرساست اینو نمیدونم چی بذارم...

عه من اسم مهرسا پیشنهاددادم😅

مهرانا ، مهشید ، ماهرخ ، ملیکا بش میاد

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع
ایلماه یعنی ماه ایل  آیلین هم خوبه

خیلی قشنگه

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع
من همیشه میگم اگ بچه دار شم ی اسمی میذارم ک مخصوصا کل دورها های مختلف عمرش باشه . دلوین و سلین و این ...

خوب وقتی همه اسم  ها  اینجوری باشن ک طبیعیه اتفاقا 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

دوستان اسم پناه نظرشونه ولی قدیم چون مردا فامیلا ما اسماشون نیزاشتن پناه،ذهنیت خوبی نسبت به پناه ندارم،همش یه مرد سیبیل کلفت جلو چشمم میاد تا دختر کوچولو،حتی یسری از همشهریا فامیلیشون پناهی ،چون جدشون اسمش پناه بود،من کلا اسمایی که به الف ختم میشن دوس دارم،ملینا،الینا،دایانا،مهرسانا و...

کلا اسم سلیقه ایه گلم

اونروز یه فیلم میدیدم خارجی بود اسم خانمه عالیشا بود

خیلی خوشم اومد شما هم ببین ایران میشه ایسم رو گذاشت

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت