2777
2789
عنوان

مقایسه خود با دخترای دیگه

102 بازدید | 7 پست

همش خودم رو با دخترای جدیدی که فالو میکنه تو اینستاگرام مقایسه میکنم اونا واقعا خوشگلن بعضی وقتا فکر میکنم دلیل اینکه منو نخواست همین بود که خوشگل نبودم

نه دلیلش این بود مه اعتماد به نفست پایین بود و نشانه اصلیش همینه که پیگیری کیارو فالو میکنه

به خودت بیا دختر دیگه چکش نکن 

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه دلیلش این بود مه اعتماد به نفست پایین بود و نشانه اصلیش همینه که پیگیری کیارو فالو میکنه به خودت ...

همش پس میزد من رو متاسفانه

اویزون نبودما اصلا

تا ۷۰ درصد مطمئنم بخاطر ظاهرم منو نپسندید

دخترایی که دنبالشون میکنه از خودشم سرترن

اصن ربطی نداره  ذات خراب نکو نگردد بهترین هم برا مردا باشی باز یکی دیگرو خوشگل تر میبینن

من زیادی معمولیم بیست سالمه صادقانه میگم فقط ی پیشنهاد دوستی داشتم تا الان

حدس مبزنم بخاطر ظاهرم باشه

همش پس میزد من رو متاسفانه اویزون نبودما اصلا تا ۷۰ درصد مطمئنم بخاطر ظاهرم منو نپسندید دخترایی ک ...

خوب دیگه داداشمون تو توهمه

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
من زیادی معمولیم بیست سالمه صادقانه میگم فقط ی پیشنهاد دوستی داشتم تا الان حدس مبزنم بخاطر ظاهرم با ...

یکم به خودت برس 

رفتارت لوس باشه

عکساتو ادیت بزن 

لبخند همیشه داشته باش 

به اصلاح صورتت و دور ابروت خیلی برس ابروهاتو دخترونه بردار 

استایلتم رنگ روشن باشه