2777
2789

الان ۲۶ سالمه ۶ ساله ازدواجم جورنمیشه خاستگارهم دارم اما وقتی میان خاستگاری اون فرد بنظرم زشت میادخیلی عجیبه دوست پسرهم داشتم اما بهم میگفتن ازدواجی نیستیم همه شونم اینو بهم میگفتن رزق و روزی هم صفره خیلی بی پولم شاغلم ولی درامد ندارم

الان من یه دشمنی دارم که بد منو میخواد پسرعمه مه خیلی ادم بدیه عیاشه چون بهش جواب رد دادم ازم کینه گرفته پسرعمه م اهل جادو و طلسمه من الان میترسم کار اون باشه حتی تو قران هم اومده طلسم واقعیت داره

اما من از خداخواستم دعا کردم تا اگه طلسمی هست باطلش کنه اما جوابمو نمیده بنظرتون چاره چیه؟

برای دفعه طلسمت میتونی از حزر امام جواد استفاده کنی یه چیزیه دوره بازو میبندن از انرژی های منفی و جن و این چیزا دوری میکنه 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۲۵ سالمه 

هر خواستگاری میاد یا چهره زشتی داره یا کلا بی پول و گدا و خسیسه 

وقتی هم یه خواستگار خوب میاد اون من نمیپسنده   

دوست پسر هم دوتا گرفتم هر دوتا از هم بدتر 

حالم دیگه داره از این زندگی بهم میخوره 

امان از روزی که گدا معتبر شود   
منم ۲۵ سالمه  هر خواستگاری میاد یا چهره زشتی داره یا کلا بی پول و گدا و خسیسه  وقتی هم ی ...

خیلی عجیبه خیلیا رو دیدم اصلا قیافه ندارن ولی بهترین شوهروکردن اما یکی مثل من که همه از خوشگلیم تعریف میکنن باید بمونم

چقد بخونم؟یعنی همین کفایت میکنه؟

بله تاثیر داره هر روز بخون تا جواب بگیری یه داستانی بود تو کتاب میگه چون دختره همش سوره ی بقره رو میخونده یه نوری ازش حفاظت می‌کرده که نمیذاشته طلسم بشه

خیلی عجیبه خیلیا رو دیدم اصلا قیافه ندارن ولی بهترین شوهروکردن اما یکی مثل من که همه از خوشگلیم تعری ...

منم چهره ام خوبه پوستم سفیده هیکلم توپره چشمام درشته مژه هام بلند هست موهام پرپشته ولی اصلا خواستگار ندارم دوست پسر هم دوتا گرفتم بدرد نخوردن کلا خواستگار خیلی کم شده من حس میکنم برای همیشه مجرد میمونم 

امان از روزی که گدا معتبر شود