من ۱۵ روز از تزریقم میگذره و ۳ روز مونده به موعدم...اولین ماهیه که امپول زدم ..الان دوروزه سینه هام یکم حساس شدن به نظرتون میتونه علائم بارداری باشه اخه هیچ وقت قبل پریود درد سینه نداشتم اولین بارمه درد سینه دارم ..کسی بوده مثل من
این یکی دوسال اقدام بودم باردار نمیشدم خودمو خفه کردم با قرص و امپول نگو مشکل از شوهرمه و نمیدونستم بعد عملش طبیعی باردار شدم
خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
اخه علائم بارداری و پریودی شبیه همه هنوز پری نشدی شاید بارداری یا تست بزن امید بخدا
منم جرئت ندارم بیبی بزارم ولی میدونم هرچی باشه الان جواب میده دیگه ۱۵ روز گذشته ۲ روز دیگه موعدمه ولی میترسم.دلم به شوهرم میسوزه هرماه با شوق و ذوق میره بیبی میخره اخرم میخوره تو ذوقش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
انشالله به سلامتی نینیت بیاد بغلت ...ماهی که با دارو باردار شدی امپولم زدی
ممنون گلی انشاالله شماهم همین ماه باردار باشی
اره دوقلو باردار شدم
خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
عه من فک کردم حاملگی الانت دوقلو هست چرا سقط شدن علتش چی بود
دهانه رحمم باز شد زایمان کردم