2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا یکار نکن که شوهرت رو پیدا کنه بهت بگه بری پیش قدم شی، کلا ام سرد باش باهاشون ، جاریتون‌که رفته تو گوشیتونو خونده خیلی گاوه ، دنبال چی میگشته که به ابکوشت رسیده؟ به اون چه؟ بابات مکه گوشیتو چک میکنه که این زنیکه رفته سر گوشیت به چه حقو. اختیاری چقدرم پر روعه

دیگه یه روزم برادرشوهرمو آورده بود سراغ ما رو به رو کشی مثلا که دعوامون شد و با قهر رفتن اونا.... یع ...

جاری بررگتون چی گفته ؟؟؟

خدا ب من نظر كرد انچه ك آروزم بود بهم داد🕊✨اميدوارم روزي برسه ك دامن همه منتظران رو سبز كنه🌈✨خدايا ممنونم ك منو شامل لطفت قرار دادي🙏🥺
جاری بزرگه الان چه موضعی گرفته الان حریم شخصی اونم خدشه دار شده؟

اره دیگه گوشی اونو گشته چت های من و اونو خونده ... بعدم که بحثمون شده بود دخترش یه سوتی داد و آره تو و زن عمو همیشه تو چت هاتون اسم مامان منو میارید....یعنی بار اولشون نبوده گاها گوشی ما رو چک میکردن

کسی که گوش وایسه اخر سر حرف خودشو میشنوه 

دقیق بلد نیستم یه همچین مثالی هس 

فضولی کرده خودش ضایع شده 

ولی من جات بودم عمرا صد سال دیگه با همچین ادمی رفت و امد نمیکردم

شوهرت بره با بقیه خانوادش رفت امد کنه

من از وقتی ک پامو از جاری کثافتم کشیدم بیرون وای نگم ک چ آرامشی دارم ب نظرم قهر بمون بهتره اگگه هم رفتی همه میگن ک اشتباه حتما از خودت بوده 

فروش داروهای گیاهی نظیر انواع قرصهای لاغری .چاقی.لزل(گلوتاتیون)سفیدی کل بدن . کرمهای سفیدی صورت وازبین بردن لک وکک ومک . کرمهای جوانساز دست وصورت . ابرسان قوی صورت . قرص هیربست وهیرتامین اصل . اسکرابهای صورت وبدن . انواع ماسک . وخیلیی چیزهای دگه امکان ارسال ب سراسر کشور (خواهرای عزیزم من کلی احترام واستون قائلم پس با طعنه وکنایه ریپلای نکنید )

نمیتونم نظر بدم خودم همچین کاری کردم😐💔منتها چتای جاریم و دوس پسرشو دیدم بعد ی مدت ک لو رفت احمق همه چیو گردن من انداخت درصورتی ک من فق چتاشو دیده بودم گفته بودن من واتساپشو حک‌کردم بعدش جاریم گفته بود من با پسره رفیقم گفتم‌ مزاحم این خدازده بشه 

خانواده شوهرمم اصلا مارو روبرو نکردن پشت همونو گرفتن همه چیو گردن من انداختن🫤💔

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

مگه گوشی شما و جاریت رمز نداره؟! 

چرا یه غریبه باید بهش دسترسی داشته باشه؟!

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊