2777
2789
من هر روز میرم خونه پدرم اما بعد از اینکه خونم مرتب  کردم و ناهار خوردیم و ظرفارو شستم ..و همسر ...

این خوبه ولی کسی ک چندین روز خونه زندگیشو ول کنه بیاد چی از زندگی میفهمه

خسته از زندگی🥲💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرومادرشم از خداشونه ک بمونه

شاید در ظاهر به روی خودشون نمیارن،دیگه کسی که شوهر کرده معنی نداره همش آویزون خونه پدری باشه،بخصوص اگه بچه تخس هم داشته باشه واسه مادر پیر زحمت مضاعف درست میکنه

👨‍👩‍👧
چرا خونه باباتی؟

راهم دوره ۳ ماه یبار میام ۲ماه میمونم

اونم شوهرم نمیاد دنبالم میگ بمون سیر بشی هی نگی منو ببر خونع بابام😂😂😂💔

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
بهم بر خورد واقعا😂💔 ۶ماه سال خونه بابامم😒🚶🏻‍♀️

من اینارو افتخار نمیدونم عزیزم

شما هم سعی کن‌مستقل باشی یکم

💜و عشق اگر با حضورهمین روزمرگی هاعشق بماند !عشق است…💜

من قبل بارداری صبحا میرفتم شوهرم غروب از سرکار میومد دنبالم برمیگشتیم مشکلی نبود والا 

الان که باردارم دو بار در هفته میرم چون پیاده روی نمیتونم بکنم 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
من اینارو افتخار نمیدونم عزیزم شما هم سعی کن‌مستقل باشی یکم

راهم دوره تو ی شهر غریب تنها و بی کس

شوهرمم گاوه تنهایی نمیذاره جایی برم! خودشم ک صب تا شب سرکار

از زندگی متاهلیم هیچی نمیفهمم عملا!

خونه پدرم حالم بهتره

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺