2777
2789
عنوان

دختر سیزده سالم

293 بازدید | 18 پست

باید اول ماه پری یود میشد ولی هنوز نشده

خیلی دلشوره دارم🥺

علتش چی میتونه باشه

اول مهر بوده دفه قبل.. یعنی بخاطر مدرسه و درس ممکنه حالاتش عوض شده باشه؟ 

⚘خدایا شکرت❣

تو این زیاذه تغییر درش 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببرش دکتر عزیزم.ولی من خودم تا دو سال بعد از پریود اول کلا فاصله پربودام خیلی زیاد بود.الان خوب شده

شما هم برین دکتر چیزی نیست

تو تاپیکام اسی صدام نکن دوستم بهم بگو زری😅                                                     راستی می‌دونستی سلام کردن مستحبه ولی جواب سلام واجبه ...؟.             همین الان         یه سلام به امام حسین بده بی جواب نمیزاره سلامت رو...        
تازه یه ساله پری ود میشه تغذیه هم نمیبره مدرسه... میگه زنگای تفریح درس میخونم

تا سه سال مرتب نبودن عادیه برای بعضیا بیشتر 

ولی تو زنگ تفریحاش یه چیزی بخوره میتونه درکنارش حالا درسشم بخونع 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
ببرش دکتر عزیزم.ولی من خودم تا دو سال بعد از پریود اول کلا فاصله پربودام خیلی زیاد بود.الان خوب شده ...

چند ماهه دخترم و خودم با هم عادت میشیم.. من دیگه تموم کردم دخترم هنوز... 

دو سه روز صبر میکنم اگه نشد میبرم دکتر

گرمی نمیدونم براش خوبه یا نه که بدم

⚘خدایا شکرت❣
تا سه سال مرتب نبودن عادیه برای بعضیا بیشتر  ولی تو زنگ تفریحاش یه چیزی بخوره میتونه درکنارش ح ...

ممنونم کع نظر دادی

تو یه مدرسه ایم.. من دبیرشم.. هرچی میگم گوش نمیکنه

فقط تو فکر درساشه

⚘خدایا شکرت❣
چقدر حساس بابا نگران نباش تا یکی دوسال اول معمولا به هم ریختست هورمونها درست میشه 

من اگه پ خودمم تاخیر داشته باشه اروم و قرار ندارم

میگم دخترمم سر ماه میشده 

⚘خدایا شکرت❣

اضافه وزن داره؟

خدا چہ قشنگ میگه :  'وﷲیعلم‌مافی‌قلوبڪم' حواسم هست تو دلت چے میگذرھ:)♥️'️                                                            پناه برتو که بی صدا مرامیشنوی 

خواهر منم تازه پریود شده بود همش نامنظم پریود میشد یه موقع هایی هم پریودش طولانی میشد مثلا تا ۱۰ روز خونریزی داشت.بردیمش دکتر گفت بدنش ضعیفه به مرور خوب میشه چند تا قرص تقویتی براش نوشت

خدایا شکرت   برای همه چیز❤❤