2777
2789

سلام خانما 

امروز دختر با گریه بغض اومد خونه 

دخترم یه عادت بد که داره نمیگه چی شد هی باید بپرسه تا بگه کلی خجالتی و آرومه 

تا اینکه پرسیدم گفت تو راه مدرسه تصادف جزئی با یه ماشین داشتم که خوردم زمین سرم درد میکرده اشک چشمام می اومده و گوشم زنگ می‌خورده تا رفتم مدرسه زنگ تفریح رفتم داخل دفتر گفتم من سرم درد میکنه اونام بهم گفتن خوب به موهات رسیدی حالا سرت درد میکنه یه انگشتر داشته ازش گرفتن و گفتن این کش موهاتو می‌بریم میخاستی نیای مدرسه 

حالا معلوم شدها نی که زده به دخترم خصومت شخصی داشته با ما ازش شکایت کردیم 

فردام میخام دخترکم ببرم دکتر بنظرتون به مدیرشون چی بگم رفتارشون درسته یا غلط 

ممنونم

https://www.karzar.net/222299 لینک کارزار #نه_به_سازمان_ملی_مهاجرت. در این سازمان که بر ضرر ایران و کوچیک کردن شخصیت و زن ایرانیه لطفاامضا کنید                 کارزار خروج افغانی هارو امضا کنید.. این کارزار رو وکیل ندا شمس راه انداختن که بارها توسط افغانی ها تهدید به مرگ شدن... افغانی نه ریپ بزنه نه داخل تاپیک هام شرکت کنه عزت نفس داشته باشید و برید کشورتون. اخراج فوری افغانی. هرکس هم با اخراج افغانی مخالفه وطن فروشه.. برای خروج افغانی ها صلوات... فکر آینده خودتون و بچه هاتون باشید... برای مادر صبور زمین ایران✨🌼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر از مدرسه بدم میاد با اون رفتارهای سمی مدیر و ناظم

واقعا یه مشت افراد نالایق پشت میز هست موافقم

https://www.karzar.net/222299 لینک کارزار #نه_به_سازمان_ملی_مهاجرت. در این سازمان که بر ضرر ایران و کوچیک کردن شخصیت و زن ایرانیه لطفاامضا کنید                 کارزار خروج افغانی هارو امضا کنید.. این کارزار رو وکیل ندا شمس راه انداختن که بارها توسط افغانی ها تهدید به مرگ شدن... افغانی نه ریپ بزنه نه داخل تاپیک هام شرکت کنه عزت نفس داشته باشید و برید کشورتون. اخراج فوری افغانی. هرکس هم با اخراج افغانی مخالفه وطن فروشه.. برای خروج افغانی ها صلوات... فکر آینده خودتون و بچه هاتون باشید... برای مادر صبور زمین ایران✨🌼

رفتارشون که غلط بوده بابچه بد صحبت میکردن متاسفانه مدارس دولتی همینطوریع 

بیچاره بچع .. 

اما جسارتا نظارت کنید دخترتون باانگشتر نره مدرسه بالاخره مدرسه هست قوانین خودشوداره ..،

درست نفهمیدم کادرمدرسه چی گفته،ولی اگه حرفه خوبی نزدن حتما برو بروشون بیار شخصیته بچت ارزششو داره

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮
اگه من بودم قشقرق راه مینداختم

واقعا 

میشه بگید چیکار کنم لطفا راهنمایم کنید

میپرسی درسته یا غلط؟ من دوران دبیرستان یه بار بخاطر موهام و ابروهام که برداشته بودم باهام بد رفتاری کردن 

خیلی تحقیرم کردن حرفای زشتی زدن 

به مامانم گفتم اومد مدرسه همشونو شست گذاشت کنار 

بعدم گفت به داداشم میخوام شکایتتونو کنم و کلی ترسوندشون به غلط کردن افتادن 

داییم رئیس یه بخشی از اموزش پرورش شهرمونه 

کدوم مریضی با بچه مدرسه ای خصومت داشته چرا؟🙄آشنا بوده؟

با ما داشته گویا 

بخاطر یه بحث گذشته