2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واسه چند سال پیشم....:)

همش با خودم میگم خوشبحاله اونموقع هام که رفیقم کنارم بود....:))))

اعلان هامو چک نمیکنم پاره کن خودتو😂آدمی نیستم که بگم مجازی و مهم نیست...پس مراقب حرف زدنتون باشید

برای چهار سال پیش خودم که مجرد بودم و کاش هرگز ازدواج نمیکردم که بخوام جدا بشم 

متاسفم

اعلان هامو چک نمیکنم پاره کن خودتو😂آدمی نیستم که بگم مجازی و مهم نیست...پس مراقب حرف زدنتون باشید

شاید بی عقلی باشه ولی برای یکی که نه می‌دونم کیه نه میشناسم و نه اصلا می‌دونم وجود خارجی داره یا نه 

فقط دلم تنگه برای یه نفر که نمی‌دونم کیه

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  

راستش من کاربری جدیدمه قبلی تعلیق شد تازه وارد نیستم...نگید تازه عضو شده چرت و پرت میگه با این تاپیکاش😂

خدا🤍

حق...:)))

من احساس میکنم کلی دور شدم ازش اصن دیگ منو دوس نداره!