2777
2789

پسرم باید لوزه سومش جراحی بشه و گوشش هم مایع داره میخوام ببرم بیمارستان خصوصی ولی دکتر میگه دو سوم پول عمل رو تو مطب بده بقیه اش بیمارستان بده

مگه دستمزد دکتر و هزینه اتاق عمل و دارو...‌...همه تو بیمارستان حساب نمیشه ؟؟؟؟؟

اگه کسی با روال این چیزا آشنایی داره راهنمایی کنه ممنون میشم. 

🌼🌼🌼برای شفای پسرم یه صلوات بفرستید 🙏🙏🙏🙏
عجب 😔 راستش قانونش اینه کل پول فقط داخل بیمارستان بدید.

خیلی زیاد میخواد ۳۰ گفت هزینه عمل میشه 

۲۰ تومن بدم تو مطب نوبت بده بقیه شو بیمارستان هر چقدر شده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دخترم لوزه داره و لوزش خیلی بزرگه طوریکه یه باد بهش میخوره سریع عفونت میکنه پیش یه عالمه دکتر بردم دکترهای پولکی میگفتن عمل کن و دکترهای درست و حسابی میگفتن مدارا کن تا ۸/۹ سالگی خوب میشه پیش یه پروفسور بردمش گفت عمل نکن چون اونوقت خیلی مشکلاتش بیشتر میشه و من عمل نکردم خیلی مراقب دخترمم که سرما نخوره و هر روز مولتی ویتامین بهش میدم

به نظرم بهتره ببری بیمارستان بالاخره اونجا از همه لحاظ امکاناتش بهتره به خاطریکه پول بیشتری گیر خودش ...

پیش چند تا دکتر رفتم نظر همشون همینه این دکتر هم دکتر خودش معرفی کرده

خیلی زیاد میخواد ۳۰ گفت هزینه عمل میشه  ۲۰ تومن بدم تو مطب نوبت بده بقیه شو بیمارستان هر چقدر ...

از دکتر خوب دیگه ای هم مشاوره بگیرید ببینید واقعا عمل لازمه و بعد قیمت بگیرید 

من دخترم لوزه داره و لوزش خیلی بزرگه طوریکه یه باد بهش میخوره سریع عفونت میکنه پیش یه عالمه دکتر برد ...

آخه پسر من کم شنوایی داره و لوزه تو میزان شنوایی تاثیر منفی داره به خاطر همین بید عمل بشه