2777
2789

پدرم بازنشسته است چون دخل و خرجمون با هم نمیخوند علاوه بر حقوق بازنشستگی رفت یجا دیگه به عنوان فروشنده سره کار بعد اونجا خیلی ازش راضی بودن  و مغازه کامل دستش بود تا اینکه تو یک ماه دوبار گوشیشو دزد زد و امروز فهمیدیم با صاحبکارش درگیر شده چون الان حدود سه ماهه هر جنس به یه سری مشتریان ۲۰ هزار تومان گرونتر می‌فروخته و اون پولو برمیداشته برا خودش میگه شاید در مجموع ۵۰۰ هزار تومنم نشده باشه الان میگید چیکار کنم متاسفانه شوهرمم فهمید 

نمی‌دونم چرا ولی احساس میکنم خوشحال شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن خودتو به بیخیالی بزنی

یجور وانمود کن که اشتباه کرده قیمتو نمیدونسته و یا کارش با صابکارش حل شده یام صابکاره میخواسته باباتو دربیاره انگ زده

اشتباه اون تقصیر تو نیست که خودتو اذیت کنی

منم بابام بداخلاقی میکنه و به مردم فش میده بیخودی 

اولا جلو شوهرم و بقیه خجالت میکشیدم ولی الان برام مهم نیس

آره میگه اینا بهم ۹ تومن حقوق میدادم و ازم بیگاری می‌کشیدم و پوله قند و چای هم بهم نمیدادن 

خب کارش اشتباه بوده ولی دیگه کاریه که شده صاحب کاره اگه از حقوقش کم کنه خیلی بهتر از این آبروریزیه که راه انداخته

یه دختر چشم درست مو فرفری میشه واسه قبول شدنم تو کنکور صلوات بفرستید؟ ❤️
خب کارش اشتباه بوده ولی دیگه کاریه که شده صاحب کاره اگه از حقوقش کم کنه خیلی بهتر از این آبروریزیه ک ...

کل حقوق این ماه بهش نداده راستی اینم یادم رفت بگم پسره صاحبکارش رفت با یکی درگیر شد ۱۴۰ میلیون براش دیه بریدن بعد صاحبکارش به پدرم گفته تو فیش حقوقی داری بیا ضمانت پسرمو کن نبرنش زندان