2777
2789
عنوان

چله حشر برای حاجت روایی .چله دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 5499 بازدید | 813 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

روز سی‌و نهم چله سوره حشر سوره مبارکه حشر رو خوندم به نیت حاجت روایی کاربر سی‌ونهم انشالله خدا حاجت همرو برآورده کنه🤲

سه تا صلوات هم برای سلامتی استارتر عزیز و بقیه دوستان فرستادم🌹

فکر کنم فردا امروز روز سی و نهم هست

ختم ۴۱ روزه اس

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

سی و نهمین   روز  چله سوره مبارکه حشر به نیت سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان و حاجت روایی دوستان مخصوصا برای حاجت  روایی و سلامتی کاربر eliعزیز  دعا کنیم الهی که همگی  حاجت روا بشیم.

سلام.

من دو روز را نخواندم چون عذر شرعی دارم. میدونم سوره بدون سجده را میشه خوند ولی دوست دارم تو شرایط خوب بخونم. از روز ۳۸ تا ۴۱ را بعد میخونم. 

دوستانی که نوبتشون بود حلال کنید. 

سلام. من دو روز را نخواندم چون عذر شرعی دارم. میدونم سوره بدون سجده را میشه خوند ولی دوست دارم تو ش ...

سلام عزیزم قبول باشه ازتون .اما باید پشت سرهم بخونید اینجوری نظم چله بهم میخوره .روزیکه نوبت شما بود هم 

۴۰ نفر براتون همون روز خوندن .

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .
سلام عزیزم قبول باشه ازتون .اما باید پشت سرهم بخونید اینجوری نظم چله بهم میخوره .روزیکه نوبت شما بود ...

از کارشناس مذهبی پرسیدم گفت اشکالی نداره. و میتونی بعد از اتمام ۴ روز باقی مانده را بخونی.

یه سوال شما میدونین این چله چرا ۴۱ روزه است؟

سلام عزیزم  چله اسمش روشه چهل روز باید از گناه دوری کرد و به خداوند نزدیک شد و ختم یا سوره قرآن یا انواع ذکرها و دعارو خوند .من خودم چله هایی که میذارم ۴۰ روزه هست اما چون روز اولش رو به نیت سلامتی و ظهور آقا امام زمان میخونیم میشه ۴۱ روزه . تو این تاپبک‌ چله برای سوره حشر استارتر گفتن ۴۱ روزه باشه چون بعضیاها معتقد هستن چله سوره حشر باید ۴۱ روز خونده بشه  . در اصل چله ۴۰ روزه هست .

الهی هرکس هر حاجتی داره روا بشه و شماهم حاجت روا باشید 

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .
از کارشناس مذهبی پرسیدم گفت اشکالی نداره. و میتونی بعد از اتمام ۴ روز باقی مانده را بخونی.

نه عزیزم کارشناس مذهبی اشتباه گفتن روز اول استارتر بهمه گفتن که قانون چله چیه تو متن تاپیک هم نوشتن ! همه با آگاهی شرکت کردیم ،  درستش هم همینه چله اسمش روشه باید پشت سرهم خونده بشه اگه کسی جا بندازه مدیون ۴۰ نفری میشه که براش وقت گذاشتن و خوندن و اصلا نظم چله بهم میخوره .نمیشه که یکی بخونه یکی نخونه .درصورتی حرف کارشناس مذهبی درست هست که چله انفرادی باشه گلم .اگه برای خودتون تکی چله بردارید میتونید دوران عذر شرعی رو نخونید و بعداز تموم شدن این دوران ادامه بدین اما برای چله جمعی درست نیست و مدیون میشید.

نه عزیزم کارشناس مذهبی اشتباه گفتن روز اول استارتر بهمه گفتن که قانون چله چیه تو متن تاپیک ه ...

عزیزم من ۳۶ روز را دقیق خوندم.  قرار نیست که فرار کنم که شما به من میگین مدیون هستی. برای خدا فرقی نمیکنه. به دل آدم ها نگاه میکنه. من مابقیشو گرو گذاشتم بعد از عذر شرعی بخونم چون دوست ندارم قرآن بخونم تو این مدت.